Aug. 13 2024

Zomerborrel

Ontspannen netwerken op het terras van Heeren van Ambacht terwijl je je vakantieverhalen met elkaar kunt delen en meteen op de hoogte bent van het laatste nieuws op ondernemersgebied. De Zomerborrel belooft een gezellige bijeenkomst te worden onder het genot van een hapje en een drankje onder de Nederlandse zon. 

De Heeren van Ambacht

Archief

Jun. 11 2024

Ondernemers-BBQ

Ondernemen in Hendrik-Ido-Ambacht is natuurlijk al hartstikke leuk, maar andere Ambachtse ondernemers ontmoeten is nog veel leuker én nuttig! Daarnaast is het handig om te weten bij wie je terecht kunt met al je ondernemersvragen. Daarom organiseren de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht jaarlijks een Ondernemers-BBQ voor alle ondernemers in Ambacht (dus ook niet-VAOleden). Onder het genot van een hapje en drankje is dit een ideale gelegenheid om uitgebreid te netwerken met Ambachtse ondernemers.

Gemeentehuis

Lees verslag

Mei. 14 2024

Horecarondje

Drie gangen en drie locaties; de VAO gaat weer on the road met het befaamde horecarondje. En daar wil jij natuurlijk bij zijn! Ga mee op deze culinaire reis en blijf ook nog eens in contact met de lokale ondernemers.

Kita (De Noordkade)

Lees verslag

Apr. 09 2024

Federatiebijeenkomst Drechtsteden

Op dinsdag 9 april organiseert de Federatie Drechtsteden (9 ondernemersverenigingen in de regio) samen met Smart Delta Drechtsteden weer de jaarlijkse bijeenkomst voor alle leden van deze verenigingen, lokale bestuurders en ambtenaren. Ook dit jaar in Landvast te Alblasserdam.

Landvast Alblasserdam

Lees verslag

Mrt. 12 2024

Zakelijk speeddaten

We gaan op 12 maart speeddaten! Met zoveel nieuwe leden is dat een leuke manier om met elkaar kennis te maken, en wie weet was die gedroomde klant van jou al jaren lid van dezelfde vereniging als jij. 

Kita (De Noordkade)

Lees verslag

Feb. 13 2024

Algemene Ledenvergadering

Op 13 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de VAO. Zoals ieder jaar zal het bestuur het resultaat van het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar aan haar leden presenteren. Tussen de gangen van het diner door is er een interactief programma.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag

Jan. 16 2024

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op dinsdag 16 januari 2024 vindt onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in Cultureel Centrum Cascade. We zullen deze avond het nieuwe jaar inluiden met aansluitend een diner.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag

Dec. 19 2023

Kerstborrel 2023

Op dinsdag 19 december 2023 organiseren wij onze jaarlijkse kerstborrel bij Vecera. Een ideale gelegenheid om met elkaar te netwerken en het jaar af te sluiten. Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe leden welkom mogen heten. Deze avond krijgen alle nieuwe leden de kans om zich voor te stellen.

Restaurant Vecera

Lees verslag

Nov. 07 2023

Ledenbijeenkomst: Omdenken

Zet je schrap voor een avond vol inspiratie en entertainment tijdens onze aankomende netwerkbijeenkomst! We duiken in het boeiende thema van 'Omdenken'. Deze avond is een fantastische kans om de magie van Omdenken te ontdekken en te leren hoe je deze waardevolle benadering kunt toepassen.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag

Okt. 10 2023

Ledenbijeenkomst: Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel is voorzitter van de ondernemersorganisatie Ondernemend Nederland (ONL).
In zijn “Den Haag vandaag” neemt Hans ons mee naar de komende Tweede Kamerverkiezingen en alle politieke partijen en bespreekt hij de verwachtingen omtrent de gevolgen van de miljoenennota. Ook gaat hij in op de politieke gevolgen voor ondernemers.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag

Sep. 19 2023

Bedrijfsbezoek Peekstok

Peekstok Machining is dé specialist in het machinaal verspanen van uiteenlopende metalen en niet-metalen, groot plaatwerk en zwaar zetwerk. Zij vertellen de VAO-leden daarover graag meer en daarom is de bijeenkomst van september bij dit Ambachtse bedrijf. Naast het netwerken en eten krijg je ook nog een rondleiding door Peekstok. Ben jij erbij?

Peekstok Machining & Construction

Lees verslag

Aug. 26 2023

VAO Ondernemersplein

Op zaterdag 26 augustus wordt de Zomerparkdag in Ambacht georganiseerd met het thema Ondernemend Ambacht. Als ondernemersvereniging passen wij natuurlijk goed in dat thema en daarom zijn we op deze dag ook aanwezig op het parkeerterrein naast Cascade. 

Parkeerterrein naast Cascade

Lees verslag

Aug. 08 2023

Zomerborrel 2023

Hoor alle vakantieverhalen van je Ambachtse mede-ondernemers en vertel die van jezelf op de zomerborrel van de VAO. Geniet van het gezelschap, een hapje en een drankje en laat je weer bijpraten over alles wat er speelt op het ondernemersgebied in Ambacht. 

Hofstede de Paradijshoeve

Jun. 27 2023

Ondernemers-BBQ

Het is weer tijd voor de traditionele ondernemers-BBQ van de VAO en Gemeente. Alle ondernemers uit Ambacht zijn uitgenodigt dus nog meer gelegenheid om te netwerken!

Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Lees verslag

Mei. 16 2023

HiHaHorecarondje!

Drie gangen en drie locaties; de VAO gaat weer on the road met het befaamde horecarondje. En daar wil jij natuurlijk bij zijn! De route gaat in willekeurige volgorde langs De Heeren van Ambacht, Phiacore en Kita, de gerechten laten we nog even een verrassing zijn. Ga mee op deze culinaire reis en blijf ook nog eens in contact met de lokale ondernemers. 

De Heeren van Ambacht

Lees verslag

Apr. 11 2023

Federatiebijeenkomst Drechtsteden

Op dinsdag 11 april organiseert de Federatie (9 ondernemersverenigingen in de Drechtsteden) weer de jaarlijkse bijeenkomst voor alle leden van deze verenigingen in Theater Landvast in Alblasserdam. Het centrale thema is “Doorpakken!”, want bij zowel de ondernemersverenigingen als bij de lokale overheden wordt inmiddels flink doorgepakt wat betreft hun activiteiten. Aanmelden is verplicht.

Landvast Alblasserdam

Lees verslag

Mrt. 14 2023

Ledenbijeenkomst

Dinsdag 14 maart bezoeken wij twee nieuwe bedrijven in Ambacht. We beginnen met een sportieve introductie bij MyLife en gaan daarna door naar Kita voor een walking diner. Let op: inloop tussen 16.30 en 17.00, want het programma start om 17.00.

Kita (De Noordkade)

Lees verslag

Feb. 14 2023

Algemene Ledenvergadering

Op 14 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de VAO. Zoals ieder jaar zal het bestuur het resultaat van het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar aan haar leden presenteren. Tussen de gangen van het diner door is er een interactief programma.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag

Jan. 17 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op dinsdag 17 januari 2023 vindt onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in Cultureel Centrum Cascade. We zullen deze avond het nieuwe jaar inluiden met aansluitend een diner.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag

Dec. 20 2022

VAO expositie Ogen van de oorlog

De Oekraïense Kunstenares Mariya Amariy gebruikt haar kunst om de wereld over de situatie in haar land te vertellen. Haar werken zijn nu te zien in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht.

Gemeentehuis

Dec. 13 2022

Kerstborrel

Op dinsdag 13 december 2022 organiseren wij onze jaarlijkse kerstborrel bij Phiacore. Een ideale gelegenheid om met elkaar te netwerken en het jaar af te sluiten. Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe leden welkom mogen heten. Deze avond krijgen alle nieuwe leden de kans om zich voor te stellen.

Phiacore

Lees verslag

Nov. 22 2022

Bier, Burgers en Belasting

Op 22 november om 17.00 worden we bij de altijd gezellige Paradijshoeve verwacht. Het thema van de avond: Bier, Burgers & Belasting. Deze avond wordt gehost door onze hoofdsponsor Visser & Visser. Het thema van de avond zegt genoeg; be there!

Hofstede de Paradijshoeve

Lees verslag

Okt. 12 2022

VAO Bedrijvenbeurs

Wat doe jij nu eigenlijk precies? Een vraag die je waarschijnlijk regelmatig krijgt of zelf stelt. Om daar antwoord op te kunnen geven en krijgen, organiseert de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) de tweede Ambachtse Bedrijvenbeurs. Voor alle Ambachtse bedrijven, dus ook voor niet-leden. Zo brengen we lokale bedrijven en ondernemers met elkaar in contact. En jij kunt daar onderdeel van zijn!

Albeka Hendrik-Ido-Ambacht

Lees verslag

Sep. 13 2022

Horecarondje

Waar we naar toe gaan, is een verrassing. Hoe we er naar toe gaan… is ook een verrassing! Het wordt dus gewoon weer verrassend gezellig. Zien we je daar?

De Heeren van Ambacht

Lees verslag

Aug. 16 2022

Net werken bij Berkman

Vakantie of geen vakantie, ondernemen gaat altijd door. En de VAO dus ook. We nodigen jullie daarom van harte uit voor de volgende netwerkborrel. Deze keer gaan we naar een andere locatie dan dat jullie gewend zijn en ook het vervoer is niet alledaags... We bezoeken Berkman in Barendrecht voor een bedrijfsbezoek én borrel en barbeque.

Berkman in Barendrecht

Lees verslag

Jun. 14 2022

Ondernemers-BBQ van de VAO en Gemeente

Het is weer tijd voor de traditionele ondernemers-BBQ van de VAO en Gemeente. Alle ondernemers uit Ambacht zijn uitgenodigt dus nog meer gelegenheid om te netwerken!

Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Lees verslag

Mei. 21 2022

30-jarig Jubileum

Een avond vol entertainment, culinaire verrassingen en een heleboel gezelligheid; dat wil toch geen ondernemer missen? Op zaterdag 21 mei viert de VAO een spectaculair feest vanwege het 30-jarig bestaan en alle leden zijn daarvoor uitgenodigd.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag

Apr. 20 2022

Ledenbijeenkomst Drechtsteden

In 2019 vond de laatste editie van Drechtsteden, in de ban van! plaats. Wat voelt én is dat lang geleden. Wat maakt het het dit jaar dan extra bijzonder dat we deze inspirerende bijeenkomst – met veel collega-ondernemers uit de Drechtsteden – weer kunnen gaan laten plaatsvinden! Het thema van dit jaar luidt: “In de ban van de Drechtsteden, Ondernemend Gastheerschap!”

Event Center Spektakel (Zwijndrecht)

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Mrt. 22 2022

Ledenbijeenkomst

Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten? Speciaal voor de leden van de VAO komt televisiepresentator en cabaretier Rob Urgert (bekend van o.a. de Kwis en Tussen de oren) op 22 maart in De Heeren van Ambacht antwoord geven op deze vraag. Wil jij het geniale antwoord weten? Meld je dan zeker aan!

De Heeren van Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Feb. 22 2022

Algemene ledenvergadering

Op dinsdag 22 februari 2022 is het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de VAO. Niet zoals vorig jaar online achter het scherm, maar weer ouderwets in het gezellige Cascade.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Nov. 09 2021

Politiek café

 Hoe staan de politieke partijen in Ambacht tegenover ondernemers, werkgevers en bedrijven? Kom jij ook jouw zaken bespreken met de Ambachtse politiek?

De Heeren van Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Okt. 12 2021

Horecaronde

Op dinsdag 12 oktober 2021 staat de traditionele Horecaronde op het programma voor de ledenbijeenkomst van de VAO.

Heeren van Ambacht, Restaurant Bas, Bella Milano

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Sep. 21 2021

VAO/Gemeente BBQ

Het is weer tijd voor een echte roast: de netwerkbarbecue van de VAO en de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Alle ondernemers uit Ambacht zijn uitgenodigt dus nog meer gelegenheid om te netwerken!

Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Aug. 10 2021

Zomerborrel augustus

Haal je sombrero uit de kast, trek je salsaschoenen aan en vergeet vooral je castagnetten niet! Onder het genot van heerlijke tapas en sangria zullen we elkaar in Spaanse sferen ontmoeten in Hofstede de Paradijshoeve.

Hofstede de Paradijshoeve

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jul. 13 2021

Zomerborrel juli

Onze 2e borrel van de zomer! Opnieuw onder het genot van een hapje en een drankje uw mede-ondernemers ontmoeten. De borrel is van 17.00 tot 21.00 op het terras van De Heeren van Ambacht.

De Heeren van Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jun. 22 2021

Zomerborrel juni

Nu de kapsels allemaal weer fatsoenlijk gekapt zijn, de nagels mooi in de gekleurde lak zitten, de zomertenuetjes weer geshopt zijn bij de lokale ondernemers en iedereen natuurlijk al weer druk bezig is met het kweken van een sixpack, ontbreekt er nog maar één ding voor een mooi en gelukkig ondernemersleven: een live VAO-bijeenkomst!

Tuin van Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Mei. 12 2021

Webinar: Erik Scherder

Op 12 mei organiseert de Vereniging van Ambachtse Ondernemers een uitzending met Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij wordt gezien als dé deskundige op het gebied van hersenwetenschap. En jij kunt deze lezing live volgen!

Online

Feb. 23 2021
Dec. 01 2020

Webinar: VAO en Visser & Visser voor alle ondernemers

We nodigen je van harte uit voor het gratis VAO-webinar van dinsdag 1 december a.s. van 20.00 tot 20.30 uur. Ook voor niet-leden is deze webinar toegankelijk. Marcel Fierens en Bart Beverloo van Visser & Visser accountants-belastingadviseurs praten je graag bij door tips te geven en stellingen te bespreken.

Meld je aan via www.vaonet.nl/webinar

Online

Okt. 13 2020

Ledenbijeenkomst oktober: GEANNULEERD

Deze bijeenkomst is vanwege het Corona-virus GEANNULEERD

Sep. 16 2020

Ledenbijeenkomst september 2020

Op WOENSDAG 16 september 2020 vindt onze ledenbijeekomst plaats in de Xebiuszaal van Theater Cascade. De geldgasten zullen deze avond vullen met informatief cabaret.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Aug. 18 2020

Zomerborrel VAO

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse gezellige VAO-zomerborrel. Deze vindt ditmaal plaats in de tuin van Theater Cascade op dinsdag 18 augustus 2020.

Tuin van Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jun. 30 2020

Virtuele VAO toast

Save the date: 

In verband met de aanhoudende huidige beperkingen m.b.t. evenementen vanwege coronavirus houden we speciaal voor onze leden op dinsdag  30 juni een virtuele toast.

Jun. 16 2020

Gemeente BBQ: GEANNULEERD

Deze bijeenkomst is vanwege het Corona-virus GEANNULEERD

Jun. 04 2020

Webinar voor ondernemers

Wil je weten wat er in Ambacht gebeurt? En hoe ondernemers acteren in coronatijd? Dan word je uitgenodigd voor het VAO-webinar van 4 juni a.s. om 20.00 uur. Ook voor niet-leden is deze webinar toegankelijk.

Aanmelden via: www.vaonet.nl/webinar

Online

Mei. 12 2020

Ledenbijeenkomst mei: GEANNULEERD

Deze bijeenkomst is vanwege het Corona-virus GEANNULEERD

Apr. 14 2020

Ledenbijeenkomst april: GEANNULEERD

Deze bijeenkomst is vanwege het Corona-virus GEANNULEERD

Apr. 07 2020

Webinar voor ondernemers

In verband met de Corona crisis organiseert de VAO in samenwerking met de gemeente en Visser&Visser accountants een webinar. Hierin krijgt u tips en informatie over allerlei zaken die te maken hebben met bedrijfsvoering, subsidies en wat we kunnen doen om elkaar te ondersteunen in deze periode.

Online

Mrt. 10 2020

Ledenbijeenkomst maart

Alle leden van de VAO zijn uitgenodigd op de bijeenkomst van 10 maart in de Hofstede de Paradijshoeve. De inloop is vanaf 17:30u en het programma begint om 18:00u. Deze avond zal Lennart Bosschaart een interactieve lezing geven over Stress. Uiteraard wordt er ook gezocht voor een diner en is er ruimte om te netwerken.

Hofstede de Paradijshoeve

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Feb. 11 2020

Ledenvergadering

Op dinsdag 11 februari 2020 is het weer tijd voor de jaarlijkse ALV. Zoals ieder jaar zal het bestuur het resultaat van het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar aan haar leden presenteren.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jan. 14 2020

Nieuwjaarsbijeenkomst

We nodigen u én uw partner uit om op dinsdag 14 januari het nieuwe jaar gezamenlijk in te luiden op onze Nieuwjaarsbijeenkomst.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Dec. 10 2019

Kerstborrel

Op dinsdag 10 december 2019 organiseren wij onze jaarlijkse kerstborrel. Een ideale gelegenheid om met elkaar te netwerken en het jaar af te sluiten.

De Heeren van Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Nov. 05 2019

Ledenbijeenkomst Robert Doornbos

Zet u schrap voor een bijzondere avond! Met gierende banden, nodigen wij u uit voor een zeer bijzondere netwerkbijeenkomst in samenwerking met de OVZ en Rabobank.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Okt. 08 2019

Ledenbijeenkomst oktober 2019

We nodigen u uit voor de ledenbijeenkomst van de VAO. Er staat u een verrassend programma te wachten in Hofstede de Paradijshoeve.

Hofstede de Paradijshoeve

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Sep. 18 2019

Regiobijeenkomst Drechtsteden; in de ban van de nieuwe wereldorde

Evenals in voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een bijeenkomst georganiseerd worden door de samenwerkende ondernemersverenigingen in de Drechtsteden en het Drechtstedenbestuur.

Spektakel Zwijndrecht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Aug. 13 2019

Zomerborrel 2019

De zomervakantie is weer begonnen en traditiegetrouw organiseren wij in augustus wederom onze zomerborrel. Deze informele zomerborrel plaats bij de Heeren van Ambacht.

De Heeren van Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jun. 18 2019

Gemeente BBQ

18 juni 2019 vindt de jaarlijkse barbecue, georganiseerd voor en uitgevoerd door het Ambachtse bedrijfsleven, weer plaats. 

Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jun. 12 2019

Vervolgbijeenkomst Broodfonds

Informatieavond Broodfonds avond was een succes.

Een Broodfonds biedt zekerheid en continuïteit bij uitval van een ondernemer door ziekte. Het is geen verzekering maar een solidair vangnet voor ondernemers. Zie het als een collectieve spaarpot.

Cultureel Centrum Cascade

Mei. 16 2019

Informatieavond Broodfonds

Bent u ondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht en wilt u meer informatie over het broodfonds of u hierbij aansluiten kom dan naar de informatieavond.

Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Mei. 14 2019

Ledenbijeenkomst horecatour: de VAO gaat als een trein

Op 14 mei 2019 stond de inmiddels traditionele horecatour op het programma voor de ledenbijeenkomst van de VAO.

Heeren van Ambacht, Petit Paris & T-beaune's Huiskamer

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Apr. 02 2019

Ledenbijeenkomst i.s.m. OVZ

Op 2 april 2019 vond de ledenbijeenkomst plaats in combinatie met onze collega ondernemersvereniging OVZ én de leden van de Ondernemers Heerjansdamse Hazewinden. 

Develpaviljoen Zwijndrecht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Mrt. 12 2019

Ledenbijeenkomst bezoek bioscoop Kinepolis

In maart gingen we er samen op uit!

 

Kinepolis Dordrecht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Feb. 12 2019

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 12 februari 2019 vond de jaarlijkse Algemene ledenvergadering plaats. De locatie was traditiegetrouw in Cultureel Centrum Cascade en de opkomst voor deze avond naar tevredenheid van het bestuur. 

 

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jan. 08 2019

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 8 januari was er weer de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de VAO. Traditioneel ging dit gepaard met een diner waar ook de partners bij uitgenodigd waren. Met ca. 110 aanwezigen was het een goede opkomst met prettige sfeer.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Dec. 11 2018

Kerstborrel

Buiten wordt het langzaam kouder, de feestdagensfeer doet zijn intrede. Onvoorstelbaar hoe snel de tijd ook dit jaar weer gaat! Op dinsdag 11 december 2018 is het tijd voor onze jaarlijkse kerstborrel.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Nov. 15 2018

Ledenbijeenkomst Bedrijfsbezoek

Op 15 november 2018 vindt de ledenbijeenkomst plaats op locatie van Verkerk Groep in Zwijndrecht.

Molenvliet 1, 3335LH Zwijndrecht

Bekijk fotoreportage

Okt. 17 2018

Bedrijvenbeurs 17 oktober 2018

Een Bedrijvenbeurs die in het teken staat van lokaal zaken doen. Bijna 45 lokale bedrijven staan op de Bedrijvenbeurs. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en met elkaar te verbinden.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Sep. 19 2018

Ledenbijeenkomst Drechtsteden

Evenals in voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een bijeenkomst georganiseerd worden door de samenwerkende ondernemersverenigingen in de Drechtsteden en het Drechtstedenbestuur.

Event Center Dordrecht

Bekijk fotoreportage

Aug. 14 2018

Zomerborrel 2018

Wij kijken uit naar een gezellige avond en nieuwe ondernemersideeën die tijdens deze periode zijn opgedaan.

De Heeren van Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jun. 12 2018

12 juni 2018 Gemeente barbecue

Op 12 juni 2018 vindt de jaarlijkse barbecue georganiseerd voor en uitgevoerd door het Ambachtse bedrijfsleven plaats op het terras achter het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht.

Gemeentehuis Hendrik Ido Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Mei. 08 2018

8 mei 2018 Ledenbijeenkomst Energietransitie

Dinsdag 8 mei 2018 organiseerden de OVZ een ledenbijeenkomst waar ook de VAO en DOV bij aan hebben gesloten: ENERGIETRANSITIE - De (niet) ver van mijn bed show?

Hotel ARA in Zwijndrecht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Apr. 10 2018

10 april 2018 Ledenbijeenkomst Historie scheepssloperijen

Op dinsdag 10 maart 2018 stond de ledenbijeenkomst in het teken van de geschiedenis.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Mrt. 20 2018

20 maart 2018 Ledenbijeenkomst curling

Op dinsdag 20 maart 2018 vond de ledenbijeenkomst plaats. 

Deze ledenbijeenkomst stond in het teken van sportieve samenwerking en amusement; een curlingclinic.

Sportboulevard Dordrecht

Bekijk fotoreportage

Feb. 13 2018

Ledenbijeenkomst en ALV

Deze avond was een mooie combinatie van de ALV, het diner en een interactief programma.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jan. 09 2018

Nieuwjaarsreceptie

Op dinsdag 9 januari 2018 vond onze jaarlijkse gezellige nieuwjaarsreceptie plaats in Restaurant de Watertuin in Hendrik ido Ambacht. 

 

Restaurant de Watertuin

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Dec. 12 2017

Kerstborrel

Op dinsdag 12 december 2017 organiseerden wij onze jaarlijkse kerstborrel. Ditmaal sloten tevens de "vrienden van Ambacht" aan bij deze informele gezellige avond.

Een ideale gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Nov. 14 2017

Ledenbijeenkomst

Op dinsdag 14 november 2017 organiseerden wij een avond die in het teken stond van samenwerken, creativiteit, nadenken en vooral veel lachen met elkaar.

Het was een "out of the box" ledenavond

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Okt. 10 2017

Politiek Café

Op 10 oktober 2017 stond de avond in het teken van een Politiek Café. 

We kijken terug op een memorabele avond met een goed gezelschap van politici en ondernemers. 

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Sep. 20 2017

Ledenbijeenkomst Drechtsteden

Op 20 september organiseerden de 11 ondernemersverenigingen in de regio (verenigd in de Federatie) samen met Drechtsteden weer de jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst, ook deze keer weer in het Postillion Hotel in Dordrecht. 

Postillion Hotel in Dordrecht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Aug. 08 2017

Zomerborrel

Onder het genot van een hapje en drankje kan ontspannen genetwerkt worden. Een heel goede manier om in contact te komen met collega ondernemers, ervaringen uit te wisselen of gewoon een gezellige avond te hebben!

De Heeren van Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jun. 27 2017

Barbecue (i.s.m. gemeente H.I.Ambacht)

Ondernemend Ambacht en diverse gemeente functionarissen treffen elkaar hier onder het genot van een heerlijk stukje vlees of vis  in combinatie met een glas wijn, bier of fris.

Gemeentehuis Hendrik Ido Ambacht

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jun. 01 2017

Businessborrel Vrienden van Ambacht

De business borrels van de Vrienden van Ambacht staan open voor alle Ambachtse ondernemers, de leden van de VAO, maar ook voor ondernemers uit de directe omgeving die zich verbonden voelen met Henrik-Ido-Ambacht.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Mei. 09 2017

Rondje Horeca

Het is al weer twee jaar geleden dat we met de VAO-leden “het rondje horeca” in Ambacht hebben gedaan. Een mooie traditie inmiddels, die we graag in ere houden. 

De Heeren van Ambacht, De Oude Haven en T-beaune's Huiskamer

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Apr. 11 2017

Bedrijfsbezoek Florensis

Na vorige maand ons in de wereld van advocatuur en rechtsgang bewogen te hebben staat de maand April in het teken van een bedrijfsbezoek.

Florensis

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Mrt. 14 2017

Thema: De Rechtspraak, See You In Court!

Strafrecht advocaten Marcel Smit en Tina Sandric, rechter Sander Geerars en voormalig officier van Justitie, advocaat-generaal en plaatsvervangend raadsheer Frits De Groot spelen een strafrechtzitting na met de VAO als jury.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Feb. 14 2017

Algemene ledenvergadering 2017

Algemene ledenvergadering op dinsdag 14 februari 2017 in Cultureel Centrum Cascade.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage

Jan. 10 2017

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

Traditiegetrouw organiseert de VAO weer de NIEUWJAARSBIJEENKOMST en wel op 10 januari 2017.

Cultureel Centrum Cascade

Lees verslag Bekijk fotoreportage