Politiek Café

  • 10-10-2017
  • Cultureel Centrum Cascade

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De VAO heeft in het verleden een politiek debat georganiseerd net voor de gemeenteraadsverkiezingen. Omdat de programma’s dan al geschreven zijn, heb je als ondernemers geen invloed meer op het uit te voeren beleid. Daarom hebben we besloten om vroegtijdig een politiek café te organiseren.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen politieke partijen verantwoording afleggen over hun beleid in de afgelopen 3,5 jaar en kunnen wij als ondernemers hen bevragen op hun plannen voor de nieuwe raadsperiode.

Dit is hét moment om invloed uit te oefenen en als ondernemers onze wensen kenbaar te maken.

Wat wilt u de politieke partijen meegeven? Wat vindt u belangrijk in het kader van wonen, werken en recreëren in Hendrik-Ido-Ambacht en de Drechtsteden?  Enkele onderwerpen waar u aan kunt denken, zijn:

-          Verkeer en vervoer
-          Huisvesting bedrijven
-          Onderwijsvoorzieningen in de regio
-          Leefklimaat
-          Samenwerking in de regio
-          Milieu

We hebben Roel Pot bereid gevonden om deze avond de discussie te leiden. Een rasechte Rotterdammer met haar op zijn tanden.

Dat beloofd een boeiende avond te worden!
Uiteraard zal e.e.a. gepaard gaan met een heerlijk diner.

Let op! Deze keer wijken we uit naar een andere locatie !

Hofstede de Paradijshoeve

Oostmolendijk 82A
2986 AA Ridderkerk

Het programma voor deze avond is als volgt:
17.00 uur tot 18.00 uur inloop met borrel
18.00 uur opening door de voorzitter
18.15 uur tot 21.30 uur Politiek Café afgewisseld met een 3 gangen diner. 

U kunt zich aanmelden via de verkregen uitnodiging of de volgende link: https://vao.banster.nl

We rekenen op uw komst!

Verslag van bijeenkomst

Roel Pot heeft op eigenzinnige wijze inhoud gegeven aan het programma van deze avond waardoor de combinatie politiek en ondernemen doelgericht en inhoudelijk voor een vermakelijke avond heeft gezorgd. 

In de kick-off kregen de aanwezige politici elk twee minuten voor hun pitch en waren hier zodanig op voorbereid dat geen van hen deze tijd nodig had om hun boodschap over te brengen. Ondanks de bescheidenheid tijdens het debat zorgde de quiz met de bijbehorende app voor schitterende reuring.

Leden lieten zich inspireren én uitdagen; meer aandacht voor seniorenwoningen, betere verkeersdoorstroming, samenwerken in de regio en behoefte aan specifieke bedrijfsruimten zijn meegegeven als speerpunten. Alle aanwezigen zijn het unaniem met elkaar eens; voor goede bedrijfsvoering is een dekkend glasvezelnetwerk in heel Hendrik-Ido-Ambacht een must. 

Voor deze bijeenkomst was Hofstede de Paradijshoeve ons toneel. Een landelijk gelegen locatie tussen Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht met ook nog eens de verzorging van een heerlijke diner.

Was u er deze avond niet bij dan heeft u oprecht iets gemist!                                                    

Bent u nog geen lid van de VAO maak eens een avond met ons mee en laat u overtuigen.

De eerstvolgende bijeenkomst van de VAO staat in het teken van denken, samenwerken, lachen én netwerken. Wij zien u graag op dinsdag 14 november 2017.

 

 

 

 

 

Fotoreportage