Lid worden van de VAO

Ben je ondernemer en met jouw bedrijf in Hendrik Ido Ambacht gevestigd, of ben je ondernemer en woont je in Hendrik Ido Ambacht maar is je bedrijf gevestigd buiten Hendrik-Ido-Ambacht en nog geen lid van de VAO (Vereniging Ambachtse Ondernemers)? Meld je aan via onderstaande knop of neem contact op met één van de bestuursleden voor meer informatie. Ook ZZP-ers en winkeliers zijn van harte welkom.

U heeft meteen toegang tot een groot netwerk van meer dan 180 VAO leden.

Online aanmelden bij de VAO

Of download het aanmeldformulier en stuur deze naar ons op.

Met een lidmaatschap wordt je voor alle bijeenkomsten uitgenodigd om deel te nemen aan deze informatie en tevens gezellige bijeenkomsten. Elke bijeenkomst begint informeel met een drankje waarbij u informeel kunt kennismaken, bijpraten en netwerken. De bijeenkomst wordt geopend door de voorzitter met diverse mededelingen van het bestuur over zaken die ons ondernemers aangaan zoals o.a. nieuws en informatie over bijeenkomsten van het bestuur met de wethouder Economische zaken, en overige onderwerpen die voor u nuttig kunnen zijn.

De VAO is al jaren dé gesprekspartner van de gemeente voor ondernemerszaken en kan misschien ook voor uw bedrijf een rol spelen. Na de opening volgt er een informatief gedeelte met een gastspreker of een leuke ondernemende activiteit. Afsluitend een verzorgd diner of buffet en gezellig samen zijn van VAO-leden.

Naast de bijeenkomsten wordt je bedrijfsprofiel ook op de VAO website gepubliceerd met omschrijving en logo en doorverwijzingen naar je eigen bedrijfswebsite.

 

Kies uw lidmaatschap

Volledig lidmaatschap

€ 495,- per jaar

Aanmelden

 • Ik word op de hoogte gehouden van actualiteiten binnen het Ambachtse bedrijfsleven vanuit de gemeente en vanuit de VAO.
 • Ik heb toegang tot de VAO website en kan informatie vinden van alle VAO leden.
 • Ik krijg een bedrijfsprofiel op de VAO site.
 • Ik word via de website van de VAO geïnformeerd over aanbestedingen van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.
 • Ik ontvang de periodieke nieuwsbrief.
 • Mijn belangen worden behartigd in de gesprekken met de gemeente.
 • Ik kan input aanleveren voor het periodieke overleg tussen het ondernemersplatform de VAO en de gemeente.
 • Ik ontvang alle uitnodigingen en mag alle bijeenkomsten van de VAO bijwonen.
 • De bijeenkomsten zijn inclusief borrel en diner. (Er zijn ca. 10 bijeenkomsten per jaar, waarvan circa 8 met diner)
 • Ik mag nieuwsberichten laten plaatsen op de VAO site en evenementen voor de evenementenkalender.
 • Het is mogelijk om expertise tussen ondernemers te delen en uit te wisselen. De VAO zal dit stimuleren.

Klik hier voor de statuten

 

Opzeggen

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van tenminste één jaar en kan alleen tegen het einde van het kalenderjaar worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken. Opzeggingen dienen te geschieden aan het adres van het secretariaat van de VAO: secretariaat@vaonet.nl en/of De Schoof 94, 3341 EB te Hendrik-Ido-Ambacht.