Ledenbijeenkomst Robert Doornbos

  • 05-11-2019
  • Cultureel Centrum Cascade

Zet u schrap voor een bijzondere avond! Met gierende banden, nodigen wij u uit voor een zeer bijzondere netwerkbijeenkomst op dinsdag 5 november 2019.

De Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO), de Ondernemersvereniging Zwijndrecht (OVZ) en Rabobank organiseren een gezamenlijke netwerkbijeenkomst.

Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport!

 

Locatie

Theater Cascade
Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

 

Programma dinsdag 5 november 2019

17:30 uur Inloop gasten
18:00 uur Welkomstwoord
18:20 uur Voorgerecht
19:00 uur Presentatie Robert Doornbos
19:45 uur Hoofdgerecht, dessert en naborrel
21:00 uur Einde avond

Verslag van bijeenkomst

Op 5 november racete de VAO, samen met de OVZ en genodigden van sponsor de Rabobank, naar Cascade, voor een bijeenkomst met oud coureur Robert Doornbos. Robert sprak met snelheid en enthousiasme. Aan de hand van filmpjes en anekdotes wijdde Robert Doornbos ons in in de racewereld.

We mochten allemaal het stuur van een raceauto in handen houden. De link met het ondernemerschap werd al snel gelegd. Robert Doornbos liet zien hoe het Red Bull team in 1.8 seconde de wielen van een racewagen verving. Zo’n topprestatie kan alleen met een geolied, volledig op elkaar afgestemd team, waarin iedereen zijn eigen taak kent. De quote: "if things are under control, you’re not going fast enough", zal bij een aantal van ons zeker blijven hangen.

De Xebius zaal, die Cascade voor ons ter beschikking stelde, was sfeervol versierd en verlicht. De ronde tafels waren mooi gedekt en de catering van Chez Heeren Jansen liet niets te wensen over. Het was een top avond!

Fotoreportage