Webinar: VAO en Visser & Visser voor alle ondernemers

  • 01-12-2020
  • Online

Het einde van 2020 nadert snel. Het is daarom raadzaam om nog eens kritisch te kijken naar de fiscale positie van je bedrijf. Wat kun je als ondernemer dit jaar nog regelen? Is het verstandig om dividend uit te keren of is het raadzaam om daarmee te wachten? Kun je als werkgever iets fiscaal voordelig voor de medewerkers betekenen? Is het slim om dit jaar nog een schenking doen? Wat zijn de beste fiscale keuzes voor jouw bedrijf?

We nodigen je van harte uit voor het gratis VAO-webinar van dinsdag 1 december a.s. van 20.00 tot 20.30 uur. Ook voor niet-leden is deze webinar toegankelijk. Marcel Fierens en Bart Beverloo van Visser & Visser accountants-belastingadviseurs praten je graag bij door tips te geven en stellingen te bespreken.

Het wordt een interactieve sessie, maar is er op voorhand al een specifiek onderwerp dat je behandeld wil zien? Laat dit dan vooral aan ons weten.

Meld je aan via www.vaonet.nl/webinar

 

Na afloop van de webinar ontvang je van Visser & Visser het boek: ‘Never waste a good crisis', een boek voor ondernemers die geconfronteerd worden met een crisis en in zwaar weer verkeren. ‘Never waste a good crisis’ is geschreven door tien auteurs met verschillende specialismen, van marketing tot strategie-executie, van leiderschap tot beter samenwerken. Voorwaarde is wel dat je tot het einde actief deelneemt aan de webinar.