Zomerborrel juni

  • 22-06-2021
  • Tuin van Cascade

Het is de hoogste tijd!

Nu de kapsels allemaal weer fatsoenlijk gekapt zijn, de nagels mooi in de gekleurde lak zitten, de zomertenuetjes weer geshopt zijn bij de lokale ondernemers en iedereen natuurlijk al weer druk bezig is met het kweken van een sixpack, ontbreekt er nog maar één ding voor een mooi en gelukkig ondernemersleven: een live VAO-bijeenkomst!

Gelukkig hebben we goed nieuws: op dinsdag 22 juni organiseert de VAO de eerste echte live borrel van 2021. En wat hebben we daar naar uitgekeken!

We nodigen je van harte uit van 17.00 tot 21.00 uur op de buitenpatio van Cascade om je mede-ondernemers weer eens echt in de ogen te kijken. Weliswaar op anderhalve meter afstand, maar wel met een lekker hapje en een drankje. We ondernemen het ervan!

Er is ruimte voor 50 personen, dus wees er snel bij en meld je aan!

Zien we je dan?

Verslag van bijeenkomst

Steigerhouten statafels met barkrukken, een foodtrailer met drankjes en Corona op de enige manier waarop het wel lekker is: in een flesje in een bucket met ijs: dinsdag 22 juni was de patio van cultureel centrum Cascade er helemaal klaar voor. Na maanden afwezigheid van bijeenkomsten mochten de leden van de VAO elkaar eindelijk weer live ontmoeten. Van coronamaatregelen en -gevolgen tot vaccinaties, de politiek tot bedrijfsvoering en vegetarische bamihapjes tot het weer, alles werd weer uitgebreid besproken onder het genot van een hapje en een drankje.

Voorzitter Gert de Jong vertelde dat het bestuur de afgelopen maanden niet heeft stilgezeten. De ondernemers is dat niet ontgaan en dat zorgde voor veel positieve reacties. Inmiddels is het bestuur druk bezig met het organiseren van nieuwe bijeenkomsten en staat het 30-jarig jubileum eind dit jaar alvast op de agenda. Nu het weer kan, ondernemen we het ervan!

Fotoreportage