Bedrijvenbeurs 17 oktober 2018

  • 17-10-2018
  • Cultureel Centrum Cascade

Wij nodigen u van harte uit om de Ambachtse Bedrijvenbeurs te bezoeken. De locatie van de beurs is in een dynamische en gastvrije sfeer in de Xebiuszaal van Cascade.

Tijdstip: 18:00 uur tot en met 21:00 uur
Entree: gratis

Het belooft een drukke en een gezellige beurs te worden. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Graag tot ziens bij de Ambachtse Bedrijvenbeurs.

Verslag van bijeenkomst

Woensdag 17 oktober was de Ambachtse Bedrijvenbeurs, georganiseerd voor en door ondernemers.  Het was de eerste editie en werd gehouden in Cultureel Centrum Cascade. De beurs geldt als hét netwerkplatform waar lokale ondernemers de lokale kansen en kwaliteiten ontdekken. Een mooie laagdrempelige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en met elkaar te verbinden. Ook diverse ondernemers uit de regio waren aanwezig waardoor het een mooi gezelschap was.

Burgermeester Jan Heijkoop was lovend over de opzet en het aantal Ambachtse bedrijven dat aanwezig was. Lokaal zaken doen en daarbij de lokale inwoners betrekken wordt steeds populairder bij ondernemers in de gemeente en zal hopelijk op korte termijn gemeengoed zijn.

André Flach, wethouder Financiën, Economie, Regio & De Volgerlanden was net zo enthousiast en stipte het Actieplan Lokale Economie aan. Dit plan is samen met de gemeente, ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht en bestuursleden van de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) opgesteld. Het Actieplan moet er voor zorgen dat ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht zich maximaal kunnen richten op waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen en richt zich op het versterken van de lokale economie.

Was u er deze avond niet bij dan heeft u oprecht iets gemist!                                                    

Bent u nog geen lid van de VAO maak eens een avond met ons mee en laat u overtuigen!

Bezoek onze website voor meer informatie: www.vaonet.nl

Fotoreportage