Zakelijk speeddaten

  • 12-03-2024
  • Kita (De Noordkade)

Degenen die aanwezig waren op de ledenvergadering hebben het al gehoord. We gaan op de volgende VAO-bijeenkomst op 12 maart speeddaten! Met zoveel nieuwe leden is dat een leuke manier om met elkaar kennis te maken, en wie weet was die gedroomde klant van jou al jaren lid van dezelfde vereniging als jij. Mocht je iedereen al kennen, dan is het menu dat we in de prachtige ambiance van Kita met uitzicht op de Noord geserveerd krijgen al aanleiding genoeg om te komen.

Programma:

17.30-18.00: inloop
18.00-19.00: rondleiding Kita/speeddaten
19.00-21.00: walking diner

Verslag van bijeenkomst

Wat een geweldige avond was het bij Restaurant Kita!

De avond begon met een hartelijk welkom van onze vicevoorzitter, Rick Peters, en een introductie van Leo Platschorre, onze nieuwe wethouder Economie. Na deze aftrap was het tijd om met elkaar te speeddaten, wat even wat organisatie vergde maar al snel gezellig op gang kwam! Vervolgens mochten we mee voor een interessante rondleiding achter de schermen bij Restaurant Kita. Een letterlijk kijkje in de keuken!

Met ongeveer 80 aanwezigen genoten we van een avond met boeiende gesprekken en nieuwe ontmoetingen tijdens het walking dinner met heerlijke verschillende gerechtjes.

Door alle positieve reacties die we hebben ontvangen, kunnen we zeggen dat de avond zeer geslaagd was. We kijken alweer uit naar de volgende en we hopen jij ook!

Foto's Cees van Meerten

Fotoreportage