Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

  • 10-01-2017
  • Cultureel Centrum Cascade

Traditiegetrouw organiseert de VAO weer de NIEUWJAARSBIJEENKOMST en wel op 10 januari 2017.

Het grote verschil met andere jaren is dat deze bijeenkomst op een ANDERE LOCATIE is dan u gewend bent. Dit jaar is de bijeenkomst in CASCADE.

Het VAO bestuur en haar leden zullen elkaar weer treffen en hopen te mogen toosten op een mooi en gezond 2017.

P.S. deze avond is alleen toegankelijk voor leden en hun partner.
Locatie : Cultureel Centrum Cascade

Inloop 17.30 tot 18.00 uur
Aanvang 18.00 uur
Einde 22.00 uur

Verslag van bijeenkomst

Op dinsdag 10 Januari werd de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden van de VAO (Vereniging Ambachtste Ondernemers).

Vele jaren waren vierde de VAO dat in Restaurant Indonesia, maar door sluiting van her restaurant is er dit jaar gekozen om dit te doen in "ons "geheel vernieuwde Cultureel Centrum Cascade.

Voorzitter Arie Mol gaf een welkom (voor het eerst met zwoele stem) en gezamelijk werd het glas geheven voor Joop Bijl en zijn medewerkers van Cascade voor de topprestatie die zij geleverd hebben in 2016.

Voor de 3e maal op rij, het winnen van de Publieksprijs in de categorie XL van vergaderlocaties.

2016 was economisch gezien ook weer een jaar van lichtte groei en stap voor stap gaan we weer vooruit,en daarnaast mochten terug kijken op een fantastisch jubileumfeest avond ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan.

Ook wethouder economische zaken Andre Flach was aanwezig, en wenste iedereen ook de allerbeste wensen toe voor het nieuwe jaar en gaf aan verblijd te zijn dat er zo'n sterke en actieve ondernemers vereniging is in Ambacht.
In het afgelopen jaar is er een goede samenwerking geweest met de VAO, en benadrukte dat de samenwerking steeds intensiever en belangrijker gaat worden.
Het is voor bedrijven dus steeds meer van belang om aangesloten te zijn bij een goede en actieve ondernemers Vereniging die de uiteraard mede de belangen behartigd voor de Ambachtse bedrijven.

Tevens zie we nu na velen jaren van plannen en gesprekken nu de contouren echt zichtbaar worden van de uitbreiding en bouw van nieuwe bedrijven langs de rivier de Noord, en ook het doortrekken van de Antoniuslaan naar het waterbusplein.
Ook de ontwikkelingen voor bedrijventerrein Ambachtse Zoom gaan de goede kant op.

Al met al mooie berichten om zo te horen op de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar.

Uiteraard was er meer dan voldoende ruimte om prima te netwerken en te genieten van de overheerlijke oosterse spijzen van Chinees Indisch Restaurant Mandarijn City.

De eerstvolgende bijeenkomst van de VAO is de Algemene Ledenvergadering op 14 februari 2017

Nog geen lid van de VAO en wilt u ook eens een avond bezoeken, stuur dan een e-mail naar info@vaonet.nl

Fotoreportage