Nieuwjaarsreceptie

  • 09-01-2018
  • Restaurant de Watertuin

Locatie: De Schoof 230

Inloop tussen 17:30 uur en 18:00 uur

Programma: 18:00 - 22:00 uur.

 

Houdt uw email in de gaten voor de uitnodiging!

Verslag van bijeenkomst

Dinsdag 9 februari 2018 organiseerde de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) traditioneel haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voor deze gelegenheid was dit jaar Restaurant de Watertuin het toneel. Samen met de partners van de leden, Wethouder André Flach en Burgemeester Jan Heijkoop een mooi moment om terug te blikken op 2017 en vooruit te kijken naar aankomend jaar met als thema “verwachting” voorgedragen door Gert de Jong, voorzitter VAO.

Afgelopen jaar was een jaar met positieve veranderingen zoals een nieuwe voorzitter en twee nieuwe bestuursleden. Communicatieve ontwikkelingen zoals onze nieuwe website en digitale nieuwsbrief. 2018 als jaar van groei van de VAO; er wordt gevraagd om meer betrokkenheid en pro-actieve houding van de leden. Het VAO bestuur heeft aankomend jaar als doel de leden meer podium te geven en te stimuleren om meer zakenrelaties uit te nodigen binnen de vereniging met natuurlijk als “verwachting” onze ondernemersdoelen voor 2018 te bewerkstelligen.

Ook de banden met de gemeente werden goed aangehaald en besproken. Met de gemeente willen we graag dit jaar als VAO een nog “stevigere” band opbouwen, meer betrokkenheid en stimuleren dat opdrachten vergeven worden richting lokaal gevestigde ondernemers. Daarom was deze avond hét moment van presentatie van de ledengids van de VAO met een officiële onthulling door de Burgemeester en Wethouder. Een bedrijvengids waarin leden van de VAO uitgebreid gepresenteerd worden met als doel lokaal samenwerken te vereenvoudigen en stimuleren. Tevens ter inspiratie voor de gemeente zodat lokale ondernemers goed vindbaar zijn voor opdrachten die de gemeente te vergeven heeft.

Wethouder André Flach haalde in zijn toespraak de zichtbare groei en positieve verandering van de VAO aan. Hij sprak onder andere over de ontwikkelingen van het duurzame bedrijventerrein in Hendrik ido Ambacht en de huidige bouwontwikkelingen op het Waterbusplein. Kortom, positieve tijden voor Hendrik Ido Ambacht waar veel gebeurd en staat te gebeuren op ondernemersgebied. Maar ook vroeg André Flach aandacht aan de leden om meer talent onder de bewoners van onze gemeente te zoeken in plaats van daarbuiten. 

Tot slot nodigen wij alle ondernemers in Hendrik ido Ambacht aan zich aan te sluiten bij de VAO. Voor meer informatie of het vrijblijvend bijwonen van een van onze bijeenkomsten kunt u terecht op de website: www.vaonet.nl

Fotoreportage