Zomerborrel VAO

  • 18-08-2020
  • Tuin van Cascade

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse gezellige VAO-zomerborrel. Deze vindt ditmaal plaats in de tuin van Theater Cascade op dinsdag 18 augustus 2020.

We kijken er enorm naar uit jullie weer te zien en te spreken!

Aanvang: 17:00 uur
Einde: 20:00 uur

Locatie: Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Verslag van bijeenkomst

18 augustus konden de leden van de VAO na een aantal maanden eindelijk weer bij elkaar komen. In een informele en anderhalvemetersetting verzorgde Lydison het meubilair en de drank op het terras van Cascade. 

Voorzitter Gert de Jong blikte terug op een bewogen tijd voor zowel de ondernemers als het bestuur van de VAO. Ondanks dat er geen bijeenkomsten mogelijk waren, heeft het bestuur op verschillende manieren geprobeerd zichtbaar te blijven en de leden te ondersteunen in een bijzondere periode. Helaas ging en gaat het niet bij alle bedrijven even goed, maar de positiviteit, creativiteit en energie voert gelukkig bij de meeste de boventoon. 

Er werd ook vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen waarin weer diverse bijeenkomsten gepland zijn. De behoefte onder de ondernemers om elkaar te blijven treffen, bleek groot, dus we hopen van harte dat we elkaar op deze manier kunnen blijven ontmoeten.

Fotoreportage