Net werken bij Berkman

  • 16-08-2022
  • Berkman in Barendrecht

Vakantie of geen vakantie, ondernemen gaat altijd door. En de VAO dus ook. We nodigen jullie daarom van harte uit voor de volgende netwerkborrel. Deze keer gaan we naar een andere locatie dan dat jullie gewend zijn en ook het vervoer is niet alledaags... We bezoeken Berkman in Barendrecht voor een bedrijfsbezoek én borrel en barbeque.

Om daar te komen, verzamelen we bij het Waterbusplein en vertrekken we gezamenlijk om 16.30 uur. Wees niet te laat, want dan heb je de bus gemist. Terug verzorgt Berkman een spetterende tocht over het water. Dit wil je toch allemaal niet missen?! Dus meld je aan en we zien je dan!

Datum: 16 augustus
Aanvang en plaats: 16.30 uur verzamelen bij het Waterbusplein
Einde: tussen 20.00 en 21.00 uur terug naar het Waterbusplein
 

Verslag van bijeenkomst

Met een flinke club van ruim 60 leden, vertrok dinsdag 16 augustus een flinke VAO-delegatie met de bus vanaf het Waterbusplein naar Berkman in Barendrecht. Berkman verzorgde niet alleen de hele avond, maar lieten alle aanwezige leden ook nog een kijkje in hun bedrijf nemen.

In de net opgeleverde sfeervolle ruimte voor het personeel om samen te komen en ook feestjes te vieren, werden we verwelkomd met een drankje. Het diner bestond uit heerlijk verse zelfgemaakte pizza’s, ter plekke bereid door de professionals in de gasgestookte steenoven. Deze staan ingesteld op een temperatuur van maar liefst 340 graden en de pizza’s gaan er maar 1,5 minuut in. Erg leuk om te zien en vooral erg lekker om te eten.

Als toetje kregen we ambachtelijk ijs van de IJSwinckel, ook een onderdeel van de Berkman groep.
Ricardo Wervenbos van Berkman gaf een interessante en leerzame presentatie over alle innovatieve projecten binnen Berkman in het kader van duurzaamheid en met aandacht voor alternatieven voor fossiele brandstoffen en de diversiteit van de verschillende projecten. Ook legde hij uit waarvoor Berkman staat en hoe zij de nieuwe projecten benaderen.

Met duurzame (elektrische en waterstof) auto's werden we vervolgens naar de jachthaven in Barendrecht gereden. In de gezellige borrelhoek kon er nog even genetwerkt worden, terwijl er werd gewacht op het spetterende sluitstuk van de avond: In groepjes stapten we in supersnelle RIB boten met een snelheid van soms boven de 100 km per uur en werden we over de Maas gelanceerd. Daar werd iedereen wel enthousiast van!

In pendelbusjes werden we weer teruggebracht naar het Waterbusplein. We danken Berkman voor dit warme welkom en de leuke avond.

Fotoreportage