Ondernemers-BBQ

  • 27-06-2023
  • Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Het is weer tijd voor de traditionele ondernemers-BBQ van de VAO en Gemeente, deze vindt dit jaar plaats op 27 juni van 17:00u tot 21:00u.

Naast de VAO-leden, waaronder ook de leden met een basislidmaatschap, zijn alle ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht uitgenodigt voor deze jaarlijkse bijeenkomst. Nog meer gelegenheid om te netwerken, en dus nog meer reden om deze avond niet aan je voorbij te laten gaan!

Verslag van bijeenkomst

Ondernemers-BBQ van VAO en gemeente was weer een feestje

Het is inmiddels al jaren een traditie: de Ondernemers-BBQ van de Vereniging Ambachtse Ondernemers en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Alle ondernemers (ook de niet VAO-leden) kunnen op het gemeentehuis tussen het satéstokjesprikken door kennismaken met de VAO, de raadsleden en het college.

Ook dit jaar was er weer een flinke opkomst en stond de gemeentetuin vol met gezelligheid. Deze laagdrempelige manier van contact leggen zorgde wederom voor een hoge opkomst. VAO-voorzitter Gert de Jong heette iedereen welkom. Burgemeester Jan Heijkoop sprak het gezelschap voor zijn laatste keer toe en ook Wethouder André Flach nam nog even het woord. Daarna kon iedereen los en na een beetje (voor)dringen in de rij genieten van alle lekkere gerechten en de leuke gesprekken. Het werd pas écht gezellig toen de raadsleden zich teruggetrokken hadden voor een debattraining. Of zou dat een grapje zijn... ;)

We kijken uit naar volgend jaar!

Fotoreportage