Horecarondje

  • 13-09-2022
  • De Heeren van Ambacht

Op 13 september om 17:00 uur verzamelen we bij de Heeren van Ambacht voor het legendarische Horecarondje van de VAO. Waar we naar toe gaan, is een verrassing. Hoe we er naar toe gaan… is ook een verrassing! Het wordt dus gewoon weer verrassend gezellig. Zien we je daar?

Verslag van bijeenkomst

Ambachtse ondernemers houden van het Horecarondje

Het Horecarondje van de VAO is inmiddels enorm populair onder de Ambachtse Ondernemers die bij de Vereniging van Ambachtse Ondernemers zijn aangesloten. En dat is niet zo gek, want om op één avond bij drie unieke Ambachtse horecagelegenheden de verschillende gangen aangeboden te krijgen, is natuurlijk wel een heel bijzonder leuk feestje! Niet alleen is het genieten van een zeer uitgebreid en luxe diner, ook het ontspannen netwerken met andere Ambachtse ondernemers zorgt elke editie voor een zeer geslaagde bijeenkomst. Het verplaatsen van de ene naar de andere locatie zorgt elke keer voor een andere tafelindeling en ook in de korte busritjes tussendoor ontstonden steeds weer nieuwe contacten. 

Zeker 65 Ambachtse ondernemers verzamelden zich dinsdag 13 september op het terras van De Heeren van Ambacht. Na een aperitiefje in het zomerse nazonnetje werd de groep verdeeld over de drie locaties; ook Bella Milano en Restaurant Bas werden bezocht. Aan het einde van de avond kwam de groep weer bijeen en werden onder anderen alle culinaire ervaringen uitgebreid gedeeld. We bedanken de restaurants hartelijk voor hun enorme inzet en de heerlijke gerechten en kijken uit naar het volgende Horecarondje!

 

Fotoreportage