Algemene ledenvergadering

  • 22-02-2022
  • Cultureel Centrum Cascade

Op dinsdag 22 februari 2022 is het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de VAO. Niet zoals vorig jaar online achter het scherm, maar weer ouderwets in het gezellige Cascade. Je bent welkom vanaf 17:00 uur en vanaf 18:00 uur begint het programma.

Ben jij erbij?

Programma:

17:00u: Inloop
18:00u: Opening door de voorzitter
18:15u: Algemene ledenvergadering
19:00u: Diner
21:30u: Einde avond

Verslag van bijeenkomst

Goedgekeurd!

Na zo’n lange tijd zonder bijeenkomsten is zelfs de Algemene Ledenvergadering een waar feest! Op 22 februari stond de foyer van Cascade weer vol met Ambachtse ondernemers. Na een uitgebreide inloop met uitloop verwelkomde VAO-voorzitter Gert alle aanwezige leden in de Xebiuszaal van Cascade.

De avond begon met een aantal algemene mededelingen. Zo is het Ondernemersfonds inmiddels per 1 januari opgestart. De bestuursleden zijn bijna bekend en binnenkort volgt hierover meer informatie.

Ook werd een oproep gedaan voor bedrijven met een terrein dat mogelijk kan dienen als vrachtwagenparkeerplaats voor lokale vrachtwagenchauffeurs. Mocht je daarvoor iets kunnen betekenen, meld je dan vooral op info@vaonet.nl

Voorzitter van Werkgevers Drechtsteden Wico van Helden gaf een toelichting over de Federatie Drechtsteden (zie ook de agenda voor het event) en we mochten drie nieuwe leden verwelkomen.

De officiële punten van het jaarverslag werden met een rap tempo afgewerkt en goedgekeurd. De penningmeester en secretaris hebben goed werk verricht! De uitgebreide notulen van deze vergadering worden apart opgemaakt.

Na de het officiële gedeelte was het tijd voor het diner. Leuk om iedereen weer gezien en gesproken te hebben!

Fotoreportage