Horecarondje

  • 14-05-2024
  • Kita (De Noordkade)

14 mei belooft een smaakvolle netwerkavond te worden! Tijdens het horecarondje bezoeken we in drie groepen drie verschillende restaurants in Ambacht. Voor- hoofd- en nagerecht worden geserveerd bij Restaurant KITA, De Heeren van Ambacht en Vecera. Verdeeld over drie groepen verspreiden wij ons over de verschillende restaurants, het vervoer per touringcar is inbegrepen. Een ideale gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar te netwerken en nieuwe leden te ontmoeten! Na afloop komen wij weer bij KITA bij elkaar waar wij de avond gezamenlijk afsluiten.

Inloop: 17.15 uur, restaurant KITA
Let op: vanaf 18.00 uur vertrekken wij naar de verschillende locaties, dus zorg dat je op tijd bent. Bij het horecarondje zijn introducées niet toegestaan.

 

Verslag van bijeenkomst

Met een grote aanwas van VAO-leden was het traditionele Horeca-rondje afgelopen week weer een groot succes. Met ruim 100 leden bezochten we, verdeeld over drie groepen, restaurant KITA, Vecera en De Heeren van Ambacht waar we culinair in de watten werden gelegd met afwisselend voor- hoofd- en nagerecht. Hartelijk dank voor deze gastvrijheid en alle leden voor jullie aanwezigheid! Met elkaar was het weer een geslaagd netwerkevent.

Foto's Onno Kemperman

Fotoreportage