Ledenbijeenkomst september 2020

  • 16-09-2020
  • Cultureel Centrum Cascade

Op WOENSDAG 16 september 2020 vindt onze ledenbijeekomst plaats in de Xebiuszaal van Theater Cascade.

De geldgasten zullen deze avond vullen met informatief cabaret.

Het programma voor deze avond:

17.30 uur tot 18.00 uur inloop

18.15 uur Opening door de voorzitter

18:30 uur Start diner en programma

22:00 uur Einde

 

Voor dit geweldige programma is ruimte voor 48 deelnemers. Wij hanteren de volgorde van aanmeldingen. Let op: vol is vol (vanwege Coronarichtlijnen).

Verslag van bijeenkomst

Op 16 september 2020 vond eindelijk weer een reguliere bijeenkomst van de VAO plaats, maar wel onder inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Alle leden moesten bij de deur een verklaring invullen over hun gezondheid en plaatsnemen in de Xebiuszaal van Cascade op ruim 1,5 meter uit elkaar. Voorzitter Gert de Jong stond stil bij de afgelopen bijzondere periode, die voor veel ondernemers moeilijk is geweest en waarin het belang van een platform als de VAO weer eens is gebleken. Fijn om weer bij elkaar te kunnen zijn!

Op het programma stond een voorstelling van de Geldgasten. Onafhankelijk financieel adviseur Roelof de Pater en afhankelijk bedrijfscabaretier Marcel Harmsen brachten een interactieve financieel-gezond-show, onderbroken door het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, dat aan de tafels werd uitgeserveerd. We mochten meezingen, vragen stellen en kregen zelfs een financieel sprookje voorgelezen. Hier en daar werd de show zelfs hilarisch, vooral toen we een kijkje mochten nemen in de gedachten van één van de leden, die bij vragen over zijn pensioen aan heel andere zaken bleek te denken.

Fotoreportage