Zomerborrel

  • 08-08-2017
  • De Heeren van Ambacht

De zomer is weer in het land. Velen van u zullen vertrekken naar (nog)zonniger oorden. Voor de diehards, degene die de kar trekken, de economie van Hendrik-do-Ambacht op stoom houden, maar ook de vroege terugkomers en de late vertrekkers is er op:

Alle VAO leden en Vrienden van Ambacht zijn weer welkom!

Dit maal is de ZOMERBORREL bij restaurant de Heeren van Ambacht aan de Dorpsstraat 22, 3342 BD in Hendrik-Ido-Ambacht.

Locatie: De Heeren van Ambacht
Dorpsstraat 22
3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht

Entree: 17.00 uur 
Einde: 19.30 uur 
Kosten: voor niet VAO-leden € 25,-, voor VAO leden gratis

Aanmelden: Om een idee te krijgen van het aantal gasten is aanmelden noodzakelijk, via de pagina op de website www.vriendenvanambacht.nl l of via info@vriendenvanambacht.nl

Verslag van bijeenkomst

Op 8 augustus vond de jaarlijkse zomerborrel plaats bij restaurant de Heeren van Ambacht. Zij hebben gezorgd voor drankjes en hapjes in combinatie met een klein buffet en hadden hun prachtige locatie aan ons ter beschikking gesteld. En dat laatste was hard nodig want het weer was ons minder goed gezind, echter binnen was de sfeer ‘s zomers.

Voorzitter Gert de Jong gaf een welkom en sprak zijn waardering uit over de samenkomst van de VAO leden en de Vrienden van Ambacht rondom deze vakantieperiode. De bijeenkomst was kleinschalig en bovenal gezellig. Met bijna 50 ondernemers hebben we de avond doorgebracht waarbij het delen van vakantie ervaringen werd afgewisseld door de laatste zakelijke activiteiten en ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden bij de verschillende leden in de regio.

Kortom er was weer mooie en nuttige interactie waardoor deze avond samen tot een succes is gebracht. De door Cees van Meerten verzorgde foto’s geven een impressie van deze avond.

Fotoreportage