Ledenbijeenkomst Drechtsteden

  • 20-04-2022
  • Event Center Spektakel (Zwijndrecht)

In 2019 vond de laatste editie van Drechtsteden, in de ban van! plaats. Wat voelt én is dat lang geleden. Wat maakt het het dit jaar dan extra bijzonder dat we deze inspirerende bijeenkomst – met veel collega-ondernemers uit de Drechtsteden – weer kunnen gaan laten plaatsvinden!

Het thema van dit jaar luidt: “In de ban van de Drechtsteden, Ondernemend Gastheerschap!”

Deze bijeenkomst staat gepland op 20 april 2022, ditmaal in locatie Spektakel in Zwijndrecht.

Onze hoofdgast is Willem Reimers. Hij heeft een langjarige ervaring in het hotelwezen in binnen- en buitenland, is momenteel ook nog betrokken bij restaurants en maakt samen met Herman den Blijker voor SBS 6 televisieprogramma’s. Hij gaat in op het belang van goed met gasten omgaan (niet alleen in de horeca branche) en behandelt en passant ook nog de nodige regels uit de etiquette (“hoe heurt het eigenlijk”).

Locatie:
Spektakel Zwijndrecht
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht

Verslag van bijeenkomst

Met het thema ‘Ondernemend Gastheerschap vond 20 april de bijeenkomst van de Federatie Ondernemersverenigingen Drechtsteden plaats in Spektakel in Zwijndrecht. Aan het woord kwamen Wouter Kolff als regiovoorzitter van de SDD, Hans Biesheuvel van ondernemend Nederland en Wico van Helden als voorzitter van de Federatie. Zij spraken over de belangen van samenwerken voor de regio tussen bedrijven, politiek en onderwijs. 

Meneer Reimers, bekend van het televisieprogramma ‘herrie in het hotel’, vertelde de aanwezige ondernemers hoe het nu eigenlijk heurt. Onze eigen Jan Brand mocht met een glansrol en de uitgebreide tekst ‘Hallo’ de gastspreker op weg helpen. Zo weten we nu dat de mannen vaker een voor een jasje-stropdasje moeten gaan, dat je zwijgzaam moet toekijken wanneer je relatie een fles wijn van 100 euro weg slurpt en dat we dit stukje niet afsluiten met ‘doei’, maar met Goedendag.

Fotoreportage