Ledenvergadering

  • 11-02-2020
  • Cultureel Centrum Cascade

Op dinsdag 11 februari 2020 is het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering. Zoals ieder jaar vind deze bijeenkomst plaats in Cultureel Centrum Cascade, het bestuur zal het resultaat van het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar aan haar leden presenteren.

Het programma voor deze avond:

17.30 uur tot 18.00 uur Inloop

18.00 uur Opening door de voorzitter

18:15 uur Algemene Ledenvergadering

18:45 uur Start programma

22:00 uur Einde

Verslag van bijeenkomst

Net als elke andere vereniging is de VAO verplicht om elk jaar een algemene ledenvergadering te beleggen. Dit gebeurde afgelopen 11 februari. Dat een algemene ledenvergadering geen avondvullend programma hoeft te zijn, bleek uit het rappe tempo waarin alle agendapunten werden behandeld; voor het voorgerecht op tafel stond, werden zonder veel onderbrekingen de (jaar)verslagen goedgekeurd en bestuursleden benoemd. Daarnaast werd er afscheid genomen van bestuurslid Peter van Wingerden. Hij heeft zich 6 jaar enthousiast ingezet voor de VAO. Bedankt Peter!

Daarna was het woord aan Floor Dil, namens de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Zij is aangesteld door de gemeente om te onderzoeken of de bedrijventerreinen en ondernemers in Ambacht baat hebben bij een ondernemersfonds. In de aankomende periode zal Floor contact zoeken met zoveel mogelijk bedrijven om informatie in te winnen en te verstrekken. Voor meer informatie kun je haar mailen op f.dil@h-i-ambacht.nl

Na het hoofdgerecht had voorzitter Gert de Jong nog een enquette in petto. Met de app Mentimeter konden de leden hun antwoorden doorgeven en waren de resultaten direct op het scherm zichtbaar. Er zaten wat verrassende uitkomsten bij! Het bestuur zal deze input verwerken in haar beleid het komend jaar.

Fotoreportage