Ledenbijeenkomst

  • 14-03-2023
  • Kita (De Noordkade)

Dinsdag 14 maart bezoeken wij twee nieuwe bedrijven in Ambacht. We beginnen met een sportieve introductie bij MyLife en gaan daarna door naar Kita voor een walking diner. Let op: inloop tussen 16.30 en 17.00, want het programma start om 17.00.

Verslag van bijeenkomst

Of het nu lag aan het toenemende aantal VAO-leden of de nieuwe en exclusieve locaties aan de Noordkade die bezocht werden, de opkomst voor de maartbijeenkomst was met ongeveer 90 man absoluut een succes te noemen. 

We begonnen de middag bij de gezelligste fitnessfamilie MyLife. Geen welkom met champagne, maar met een gezonde smoothie die nog lekker was ook! De tour leidde ons langs alle verdiepingen en mogelijkheden. Met het fantastische uitzicht over de Noord is sporten ineens een stuk leuker.

Daarna was het tijd om over te steken naar het andere gebouw op de Noordkade. In het restaurant Kita werden we verwelkomd voor een borrel en het walking diner. Met de prachtige entourage van deze nieuwe culinaire onderneming zat de sfeer er al direct goed in. Beide zaken zijn een echte aanwinst voor het Ambachtse ondernemerslandschap.

Fotoreportage