Zomerborrel augustus

  • 10-08-2021
  • Hofstede de Paradijshoeve

In augustus hebben we een hele speciale zomerborrel op het menu. Haal je sombrero uit de kast, trek je salsaschoenen aan en vergeet vooral je castagnetten niet! Onder het genot van heerlijke tapas en sangria zullen we elkaar in Spaanse sferen ontmoeten in Hofstede de Paradijshoeve.

Meld je aan voor de Zomerborrel op dinsdag 10 augustus van 17:00 tot 21:00, want dit wil je niet missen. Hasta lavista!

Verslag van bijeenkomst

Netwerken op Costa Del VAO

De bijeenkomst van de Vereniging van Ambachtse Ondernemers van 10 augustus in de Playa Del Paradijshoeve stond in het teken van zomerse Spaanse sferen. Bij binnenkomst stonden de señores en señoras van het bestuur al in vol Spaans ornaat op de leden te wachten en werd iedereen verwelkomd met een waaier en een glas sangria. Na deze ontvangst mochten we direct weer doorlopen naar buiten. Met het heerlijke avondzonnetje en trovador Koen die met stem en gitaar de hele avond de muzikale bijdrage voor zijn rekening nam, was het heerlijk vertoeven en uiteraard netwerken aan de Costa del VAO.

Voorzitter Gert sprak nog wat Spaanse woorden. Zijn inzet en moeite werden absoluut gewaardeerd. De vertaling daarop volgend minstens net zo.

Ook de heerlijke tapasversnaperingen van de Paradijshoeve kwamen niet onder het thema uit: met onder andere een crostini, paella, los ballos del tomatosausos (oké, dit is een vrije interpretatie, de kok had het een mooiere naam gegeven, maar is helaas niet blijven hangen) en crème de Catalana was het Spaanse feestje onder de zon helemaal compleet.

Fotoreportage