VAO Ondernemersplein

  • 26-08-2023
  • Parkeerterrein naast Cascade

Op zaterdag 26 augustus wordt de Zomerparkdag in Ambacht georganiseerd met het thema Ondernemend Ambacht. Als ondernemersvereniging passen wij natuurlijk goed in dat thema en daarom zijn we op deze dag ook aanwezig op het parkeerterrein naast Cascade.

Op het VAO Ondernemersplein vind je een aantal enthousiaste VAO-ondernemers die hun uiterste best hebben gedaan om wat leuks neer te zetten, dus het zou leuk zijn als jullie daar naar komen kijken.

Daarnaast organiseren we vanaf 15.30 uur een ondernemersborrel op datzelfde terrein.

Reden genoeg dus om even langs te komen!

Verslag van bijeenkomst

Het VAO Ondernemersplein voor echte bazen

Met het thema 'Ondernemend Ambacht' kwam ook de Vereniging Ambachtse Ondernemers in actie op de Zomerparkdag. Op het VAO Ondernemersplein had een aantal enthousiaste Ambachtse ondernemers een spellenparcours samengesteld om erachter te komen wie een echte Baas is.

Er zijn ruim 150 mogelijke bazen langsgeweest. Zij hebben allemaal diverse tests gedaan bij de ondernemers. Zo moesten de deelnemers onder andere een speedtest doen, een golfslag slaan, balans houden, kraaien gooien, een code kraken en de verschillen zoeken. Momenteel wordt er druk geteld om de winnaar te bepalen, de winnaar vertellen we in de volgende editie van De Brug. Maar we zijn sowieso heel erg trots op alle fanatieke deelnemers.

Hoewel de regen letterlijk een spelbreker op het VAO Ondernemersplein was -de spellen werden ingepakt- , weerhield het de ondernemers er toch niet van om de dag nog gezellig af te sluiten met een ondernemersborreltje. Met wat creativiteit (en wat geklungel) werd er van twee kramen één tent gemaakt en werd er nog flink nagenoten van deze gezellige en geslaagde dag!

 

© Foto's door Corine van Driel

Fotoreportage