30-jarig Jubileum

  • 21-05-2022
  • Cultureel Centrum Cascade

De Vereniging Ambachtse Ondernemers bestaat 30 jaar en dat willen we vieren! We nodigen daarom alle leden met partner uit voor een geweldig jubileumfeest met bijzondere gerechten, een flinke dosis gezelligheid en vol entertainment.

Laat je verrassen door een zeer divers programma inclusief afterparty! Wil je bij deze feestavond aanwezig zijn? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Meer info en aanmelden: www.vaonet.nl/aanmelden-jubileum

Verslag van bijeenkomst

De Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) bestaat 30 jaar! Dit mooie jubileum werd 21 mei uitgebreid gevierd in Cultureel Centrum Cascade.

Voorzitter Gert de Jong en Wethouder André Flach spraken de volle zaal met ondernemers, partners en andere genodigden toe. Het Shared diner van Bon Bon Service werd afgewisseld met een flinke dosis entertainment.

Zo verwelkomden De Crazy Acoustics alle ondernemers muzikaal en zorgden de complimentenmeisjes (en -jongen) regelmatig voor blozende wangen met hun rake complimenten. De karikatuurtekenaars hebben zoveel mogelijk ondernemers zowel digitaal als met de hand vastgelegd.

Ook tijdens het uitgebreide diner was er nog volop vermaak. Ambachter Thom van der Kooij troubadourde er tijdens de verschillende gangen op los met zijn gitaar en stem. Renske Endel verraste een ieder met haar enorme lenigheid op zowel het podium als in het net aan het plafond.
En goochelaar Lars trakteerde de ondernemers aan tafel op de nodige trucjes en verzorgde een mysterieuze podiumact. De Ambachtse DJ Ruben sloot de feestavond af met wat kekke deuntjes.

Het was een zeer geslaagd jubileum en op naar de 35 jaar!

Fotoreportage