Ledenbijeenkomst maart

  • 10-03-2020
  • Hofstede de Paradijshoeve

Alle leden van de VAO zijn uitgenodigd op de bijeenkomst van 10 maart in de Hofstede de Paradijshoeve. De inloop is vanaf 17:30u en het programma begint om 18:00u. Deze avond zal Lennart Bosschaart een interactieve lezing geven over Stress. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een diner en is er ruimte om te netwerken.

 

Programma van deze avond:

- 17:30 inloop

- 18:00 opening van de voorzitter

- 18:15 presentatie Lennart Bosschaart

- 19:00 diner

- 21:30 einde avond

Verslag van bijeenkomst

'Wie ervaart er weleens stress?' Stel die vraag bij een groep ondernemers en het overgrote deel steekt zijn hand op. Zo ook afgelopen dinsdag 10 maart bij de bijeenkomst van de VAO. Spreker Lennart Bosschaart vertelde de leden over wat stress inhoudt en wat je kunt en vooral eigenlijk moet doen bij kort- en langdurige stress. Leg dat maar eens uit aan mensen die helemaal geen tijd hebben voor stress!

Waar de VAO-leden in elk geval geen stress van kregen, waren de versnaperingen en de locatie. In de Paradijshoeve, een locatie op Ridderkerkse grond, maar met een Ambachts hart, werd de VAO warm verwelkomd en voorzien van een grandioos diner. We zijn dan ook terecht blij dat we eigenaar Piet Plaisier als nieuw lid kunnen verwelkomen.

Ook Ad van den Berg van Parktrust werd als nieuw lid verwelkomd. Parktrust behartigt al van vele omliggende gemeenten de belangen van diverse bedrijventerreinen en mag dat nu ook gaan doen voor Ambachtse Zoom. Daarnaast heeft de VAO dankzij Parktrust subsidiegelden binnengehaald voor de bestaande Ambachtse bedrijventerreinen. Hierdoor is het mogelijk om onderzoek te doen naar verbetering op de betreffende bedrijventerreinen op het gebied van afvalinzameling, duurzaamheid, bedrijfsbeveiliging, etc.

Als laatste nieuwe lid heeft ook Corine van Driel van DRUC Media zich aangesloten bij de VAO. De naam zegt al dat zij zich bezighoudt met diverse uitingen in de media. Wat zij verder voor de leden kan betekenen, zal uit persoonlijke gesprekken moet blijken, maar in de tussentijd heeft Corine toch maar mooi dit verslagje voor de VAO geschreven...

Fotoreportage