Horecaronde

  • 12-10-2021
  • Heeren van Ambacht, Restaurant Bas, Bella Milano

Traditiegetrouw vindt elke 2 jaar voor de VAO-leden “het rondje horeca” plaats.

Ook dit jaar is het ons weer gelukt een mooi programma samen te stellen met bezoek aan lokale horeca ondernemers die ons dorp rijk is.

Graag nodigt het bestuur u uit om op dinsdag 12 oktober a.s. deel te nemen aan deze informele en gezellige bijeenkomst. We verzamelen ons bij de Heeren van Ambacht (Dorpsstraat 22 in Hendrik Ido Ambacht).

Inloop: tussen 17:00 en 17:300
Startpunt: Heeren van Ambacht

In verband met de huidige Corona maatregelen zullen de Horeca-bedrijven vragen naar je coronatoegangsbewijs. Dit houdt in dat je op de avond van de bijeenkomst in het bezit moet zijn van een negatief testbewijs (geen zelftest) van maximaal 48 uur oud, vaccinatiebewijs of een herstelbewijs.

Verslag van bijeenkomst

Het wordt maar een keer in de twee jaar georganiseerd en dankzij corona moesten de Ambachtse Ondernemers er zelfs drie jaar op wachten. Dinsdag 12 oktober was het dan toch eindelijk zo ver: het traditionele horecarondje van de Vereniging Ambachtse Ondernemers, ofwel de VAO!

Vanaf 17.00 uur konden de ruim 70 aangemelde ondernemers binnendruppelen bij De Heeren van Ambacht. In de prachtige bovenzaal werden zij ontvangen met… een nummer! 

Niet omdat je bij de VAO een willekeurig nummer bent, maar wel om te garanderen dat je in een gemixt gezelschap, en dus met diverse soorten ondernemers, de avond door zou brengen. De aanwezigen werden door de nummers in drie groepen verdeeld: elke groep werd met een taxibus vervoerd en genoot in een van drie Ambachtse restaurants een gang van een uitgebreid diner.

Zo kwamen alle groepen langs de Franse finesse van Restaurant Bas met verfijnde gerechten van de kok en uitgebreid warm welkom van gastvrouw Nicolina. 

Het Idyllisch Italië van Bella Milano kreeg de ondernemers ook op bezoek. Van karakteristieke tiramisu tot een gekscherend patatje appelmoes met kipnuggets voor de VAO-voorzitter, niets was te gek.

En uiteraard werd er voor alle groepen een gang geserveerd in de Hollandse Heeren van Ambacht, de startlocatie. Een prachtige parel in ons dorp waarin ondernemers meer kunnen dan alleen maar eten.

Een hele mooie culinaire avond dus voor Ondernemend Ambacht met zelfs drie nieuwe leden, maar laten we vooral niet vergeten: een hele mooie avond om nieuwe én Ambachtse ondernemers te ontmoeten!

Fotoreportage