Kerstborrel

  • 11-12-2018
  • Cultureel Centrum Cascade

Buiten wordt het langzaam kouder, de feestdagensfeer doet zijn intrede. Onvoorstelbaar hoe snel de tijd ook dit jaar weer gaat! Op dinsdag 11 december 2018 is het tijd voor onze jaarlijkse kerstborrel.

Praktische informatie

Waar: Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Tijdstip: 17:30 uur tot 19:30 uur

Wenst u die avond met een nog voor u onbekend iemand die aanwezig is in contact te komen schroom niet om een van onze bestuursleden aan te spreken. Wij zorgen graag voor uw introductie!

Tevens nodigen wij u van harte uit om potentiele nieuwe leden mee te nemen als introducee. Voor deze bijeenkomst is dit kosteloos.

Tot snel!

VAO bestuur

 

Verslag van bijeenkomst

Iets minder traditioneel was dat de erwtensoep ontbrak, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de heerlijke hapjes die voortdurend werden uitgedeeld.  

Met 73 aanwezigen was het de drukst bezochte bijeenkomst in vele jaren. Iedereen was geamuseerd met elkaar in gesprek en zelfs nadat de voorzitter het laatste rondje had aangekondigd en iedereen een mooie kerst had gewenst, bleven velen nog gezellig napraten. We kijken terug op een meer dan geslaagde avond, zij het dat de organisatie met veel enthousiaste last minute aanmeldingen wat zenuwachtig was geworden. Gelukkig kwam het met de catering dik in orde.

Een oproep aan de leden om in het vervolg bijtijds te denken aan het aanmelden mag hier niet ontbreken.

Op 11 december 2018 was het weer tijd voor de traditionele kerstborrel van de VAO in Cascade. Iets minder traditioneel was dat de erwtensoep ontbrak, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de heerlijke hapjes die voortdurend werden uitgedeeld.  Met 73 aanwezigen was het de drukst bezochte bijeenkomst in vele jaren. Iedereen was geamuseerd met elkaar in gesprek en zelfs nadat de voorzitter het laatste rondje had aangekondigd en iedereen een mooie kerst had gewenst, bleven velen nog gezellig napraten. We kijken terug op een meer dan geslaagde avond, zij het dat de organisatie met veel enthousiaste last minute aanmeldingen wat zenuwachtig was geworden. Gelukkig kwam het met de catering dik in orde. Een oproep aan de leden om in het vervolg bijtijds te denken aan het aanmelden mag hier niet ontbreken.

Fotoreportage