Gemeente BBQ

  • 18-06-2019
  • Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 18 juni a.s. van 17.00 uur tot 19.30 uur op het terras achter het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht.

Om goede organisatie mogelijk te maken wijzen wij u graag op de volgende aandachtspunten:

- Vooraf aanmelden is verplicht;
- U kunt zich tot uiterijk 13 juni 2019 aanmelden middels deze uitnodiging;
- Uw aanmelding wordt bij entree gecontroleerd;
- De uitnodiging is strikt persoonlijk. Het is niet mogelijk om gasten/introducees mee te nemen.

De jaarlijkse barbecue is bedoeld voor zoveel mogelijk diverse ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht bij elkaar te brengen en de ruimte is beperkt. Had u een gast of introducee willen meenemen die geen uitnodiging heeft ontvangen maar wel op de gastenlijst had behoren te staan als Ambachtse ondernemer? Neem dan contact op met het bestuur via info@vaonet.nl.

Verslag van bijeenkomst

Op 18 juni 2019 vond weer de jaarlijkse BBQ, die de VAO samen met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor alle Ambachtse ondernemers organiseert, plaats. Het weer zat mee en de opkomst was weer als vanouds hoog. Wethouder André Flach presenteerde het Actieplan Lokale economie, dat in samenwerking met de VAO en de Detailhandelsraad tot stand is gekomen. Gert de Jong heette de nieuwe leden welkom en wees op het broodfonds voor ondernemers dat door een initiatief van de VAO onlangs is opgericht. De plaatselijke leveranciers, slagerij Willem Boon en Theo Vlot,  het Visgilde Steehouwer (met ook een haringkar) en slijterij Leo Verhagen hadden weer hun best gedaan. Een lange rij, waarin genoeglijk met elkaar werd gesproken, vormde zich voor de ijskar van ijssalon Sophia aan het slot van de bijeenkomst. De VAO mocht zich na afloop weer een aantal leden rijker rekenen.

Fotoreportage