Regiobijeenkomst Drechtsteden; in de ban van de nieuwe wereldorde

  • 18-09-2019
  • Spektakel Zwijndrecht

Op woensdag 18 september 2019 is er weer een bijeenkomst. De locatie is deze keer Spektakel in Zwijndrecht.

Het belooft een inspirerende avond te worden die u niet wilt missen. Want naast het boeiende programma is het contact met uw collega-ondernemers uit de Drechtsteden ieder jaar weer een mooi moment!

Meer informatie: http://www.federatieov.nl/informatie-2019

De Federatie heeft er dit jaar voor gekozen om een van de meest actuele onderwerpen uit het hedendaagse zakendoen op het programma te zetten. De media staan er al maanden vol van: de handelsoorlog tussen de USA en China, de rol van China bij het aanleggen van het 5G netwerk, de Zijde Route (China neemt grote belangen in Europese distributie knooppunten), spionage bij ASML enz. Maar ook de rol van President Poetin, het opkomend nationalisme in Europa en de Brexit. Allemaal elementen die van invloed zij op de nieuwe wereldorde, waarin China een politiek machtsspel speelt.

Onze hoofdgast is Prof. Dr. Rob de Wijk, hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Leiden,  oprichter van het The Hague Centre for Strategic Studies en als analist regelmatig op televisie. Rob de Wijk heeft recent een boek gepubliceerd met als titel De Nieuwe Wereldorde (of hoe China sluipenderwijs de macht overneemt). Hij zal u meenemen in de achtergronden, die een rol spelen in het huidige mondiale machtsspel en waarvan de gevolgen ook in het bedrijfsleven in Drechtsteden zullen doordringen.

Programma woensdag 18 september 2019:

16.30 – 17.45 uur           Inloop en netwerken

17.45 – 17.50 uur           Welkomstwoord

17.50 – 19.00 uur           Inhoudelijk programma

19.00 – 21.00 uur           Dinerbuffet en netwerken

Houd u met uw vertrektijd rekening met de files?
U bent om o.a. deze reden van harte welkom vanaf 16:30u voor een drankje en een amuse!

Locatie:

Spektakel Zwijndrecht

Norderstedtplein 10

3332 GK Zwijndrecht 

Fotoreportage