Businessborrel Vrienden van Ambacht

  • 01-06-2017
  • Cultureel Centrum Cascade

De vrienden van Ambacht is een initiatief van een aantal enthousiaste ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf 2013 hebben iedere 3e donderdag van de maand (met uitzondering van de zomermaanden) businessborrels plaatsgevonden.

In 2017 heeft het bestuur besloten de organisatie over te dragen aan de vereniging Ambachtse ondernemers. De business borrels van de Vrienden van Ambacht staan open voor alle Ambachtse ondernemers, de leden van de VAO, maar ook voor ondernemers uit de directe omgeving die zich verbonden voelen met Henrik-Ido-Ambacht. De doelstelling van de Vrienden van Ambacht is onveranderd: het in contact brengen van ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving, door het organiseren van borrels of andere activiteiten.

De borrels vinden plaats in cultureel centrum Cascade, restaurant de Heeren van Ambacht of een andere locatie in Hendrik-Ido-Ambacht of de directe omgeving.

Onder het genot van een hapje en drankje kan ontspannen genetwerkt worden. Een heel goede manier om in contact te komen met collega ondernemers, ervaringen uit te wisselen of gewoon een gezellige avond te hebben!

Locatie: Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht

Entree: 17.00 uur
Einde: 19.30 uur
Kosten: € 25,- per persoon. Hapjes en drankjes inbegrepen.

Aanmelden: Om een idee te krijgen van het aantal gasten is aanmelden noodzakelijk, via de pagina op de website www.vriendenvanambacht.nl l of via info@vriendenvanambacht.nl

Verslag van bijeenkomst

Op 1 juni jl. vond weer de business borrel plaats van de Vrienden van Ambacht. Vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur werd gezellig gepraat en geborreld door diverse ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken in de foyer van Cascade.

De stichting De vrienden van Ambacht is in 2013 opgericht door een aantal enthousiaste ondernemers, die drie jaar lang bijna maandelijks de borrel op een locatie in of net buiten Hendrik-Ido-Ambacht hebben georganiseerd.  Het bestuur van de stichting is onlangs overgedragen aan de Vereniging Ambacht ondernemers (VAO), die met hernieuwd enthousiasme de organisatie van de borrel op zich hebben genomen.

De overdracht werd nog eens bekrachtigd door een korte toespraak van de oud voorzitter Lennart Bosschaart en de voorzitter van de vereniging Ambachtse ondernemers Gert de Jong.

De business borrels van de Vrienden van Ambacht staan open voor alle Ambachtse ondernemers, de leden van de VAO, maar ook voor ondernemers uit de directe omgeving die zich verbonden voelen met Henrik-Ido-Ambacht. De doelstelling van de Vrienden van Ambacht is het in contact brengen van ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving, door het organiseren van borrels of andere activiteiten

Fotoreportage