Nieuwjaarsbijeenkomst

  • 17-01-2023
  • Cultureel Centrum Cascade

Op dinsdag 17 januari 2023 vindt onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in Cultureel Centrum Cascade.

Inloop: tussen 17:00 uur - 18:00 uur

Aanvang: 18:30 uur
Einde: 22:00 uur

Zoals ieder jaar zijn ook de partners van onze leden van harte welkom op deze gezellige avond.

Verslag van bijeenkomst

Op dinsdag 17 januari 2023 vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in Cultureel Centrum Cascade. Het nieuwe jaar werd feestelijk ingeluid. Bij binnenkomst werden we verwelkomd met een drankje en een lekker hapje. En iets eerder volgens planning werden we naar de grote theaterzaal geleid met een lekker glaasje prosecco waar we getoast hebben op het nieuwe jaar. Met ongeveer 110 man genoten we van een gezellig samenzijn!

VAO voorzitter Gert de Jong opende de nieuwjaarsreceptie met een welkomstwoord en maakte van deze gelegenheid gebruik om terug te blikken op het afgelopen jaar. Hij benoemde onder andere de activiteiten waar we ons op hebben ingezet en wat we hebben bereikt als VAO. Op de achtergrond was een groot scherm zichtbaar waarop foto’s werden geprojecteerd van alle bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden. De bijeenkomsten werden allen drukbezocht en gewaardeerd. Een aantal belangrijke bijeenkomsten werden uitgelicht zoals het tekenen van het convenant van het Ondernemersfonds tijdens de Zomer Barbecue, de Bedrijvenbeurs, Bier, Burgers en Belasting van onze hoofdsponsor Visser & Visser en natuurlijk niet te vergeten de expositie ‘Ogen van de oorlog’ van de Oekraïense Kunstenares Mariya Amariy. Het Horecarondje is zeker een favoriet gebleken onder onze VAO leden en zal jaarlijks terugkeren.

Daarbij deelde voorzitter Gert de Jong mede dat de VAO het afgelopen jaar een mooie groei heeft doorgemaakt, waardoor ons ledenaantal nu op de 150 leden zit. Een indrukwekkende ontwikkeling om trots op te zijn! We zullen ons ook in 2023 blijven richten op professionalisering en uitbreiding van onze mooie vereniging. Ook is er afgelopen jaar heel hard gewerkt aan de tweede editie van het prachtige magazine Ambacht Werkt. Met een oplage van 1000 exemplaren is deze weer te vinden op verschillende plekken door heel Ambacht.

Ook wethouder André Flach werd op het podium uitgenodigd en wenste alle ondernemers en partners, alle goeds voor 2023 zowel op werk- als privévlak. Hij benadrukte robuust ondernemerschap en het belang van veerkrachtigheid van je onderneming in turbulente tijden.

Waarnemend Burgemeester Jan Heijkoop was ook aanwezig met zijn partner en heeft een aantal woorden tot ons gericht. Zijn boodschap voor de VAO was blijf inspelen op de trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, samenwerkingen opzoeken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit alle sprekers hebben we mooie speerpunten meegekregen voor 2023.

Na de sprekers werd het voorgerecht uitgeserveerd en gingen alle tafels gezellig met elkaar in gesprek. Voor het hoofdgerecht werden we uitgenodigd voor een smakelijk buffet en sloten we de avond af met een heerlijk dessert.

Kortom, het was een geslaagde avond!

Fotoreportage