Ledenbijeenkomst horecatour: de VAO gaat als een trein

  • 14-05-2019
  • Heeren van Ambacht, Petit Paris & T-beaune's Huiskamer

Traditiegetrouw vindt elke 2 jaar voor de VAO-leden “het rondje horeca” plaats.

Ook dit jaar is het ons weer gelukt een mooi programma samen te stellen met bezoek aan lokale horeca ondernemers die ons dorp rijk is.

Graag nodigt het bestuur u uit om op dinsdag 14 mei a.s. deel te nemen aan deze informele en gezellige bijeenkomst. We verzamelen ons bij de Heeren van Ambacht (Dorpsstraat 22 in Hendrik Ido Ambacht).

U kunt uw auto parkeren op het aldaar gelegen parkeerterrein. 

Onderstaand het programma:

17.30 - 18:00 uur
Inloop & ontvangst bij de Heeren van Ambacht

18.15 uur
Start Horeca-rondje vanaf de Heeren van Ambacht.
Let op a.u.b.! We vertrekken stipt op tijd!!!

± 22.00 uur
Terug bij de Heeren van Ambacht

Houdt uw emailbox in de gaten voor de uitnodiging met nadere informatie.

Zorg voor tijdige juiste aanmelding en wees er snel bij want voor deze avond geldt vol is vol.  Sluiting aanmelding 8 mei 2019

Verslag van bijeenkomst

Het is zo langzamerhand een traditie geworden: de horecatour. Vanwege de leus bij de uitnodiging; “de VAO gaat als een trein” liet het vervoermiddel zich niet moeilijk raden: een elektrisch touristentreintje. De VAO leden werden in drie groepen verdeeld die drie restaurants gingen bezoeken. Startpunt was de Heeren van Ambacht. Een groep bleef daar voor het voorgerecht en de overige twee groepen vertrokken onder grote hilariteit onder de aanwezigen en veel bekijks in het treintje. De tweede groep stapte uit bij restaurant Petit Paris en de derde groep vertrok verder naar het restaurant de Huiskamer bij de Sophiahal. Het treintje ging leeg verder, terug naar De Heeren van Ambacht om de groep die daar net het voorgerecht had genuttigd  op te halen voor het hoofdgerecht bij petit Paris enz. Overal wachtte een warm onthaal.  Tot slot kwam iedereen weer bij elkaar bij de Heeren voor een kop koffie. Een leuke manier om elkaar en de plaatselijke horeca goed te leren kennen.

Fotoreportage