• 07-04-2020

VAO start website voor ondernemers. Ambacht werkt!

Ben jij ondernemer? Plaats dan gratis je bericht of oproep op deze site! Ook voor ZZP-ers!

De VAO heeft besloten om een website in het leven te roepen voor en door ondernemers. Wij willen op deze manier een platform bieden voor ondernemers om in de coronacrisis hulp te vragen en te bieden, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Het doel is om zoveel mogelijk ondernemers met elkaar te verbinden en te zorgen dat vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Heb je mensen nodig? Zoek je opdrachtgevers omdat je huidige opdrachten niet meer door gaan? Heb je tips voor ondernemers hoe ze door deze coronacrisis heen kunnen komen? Plaats deze berichten op de site…

Let op! De bedoeling is dat je je vraag, aanbod of tip kort en bondig formuleert. Hoe kernachtiger de boodschap,  hoe meer kans op een reactie. Laten we met elkaar zorgen dat Ambacht werkt.

Wil je liever geen bericht plaatsen omdat je niet wilt dat dit publiek gedeeld wordt? Schroom niet, stuur een mail naar bestuur@vaonet.nl en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Uiteraard gaan we daar discreet mee om. De VAO probeert op deze manier haar steentje bij te dragen in deze bijzondere periode.