• 17-12-2019

Acties van Boeren en Bouwers in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoals u waarschijnlijk al in het nieuws hebt gezien of gelezen, hebben de boeren en bouwers acties aangekondigd voor morgen, woensdag 18 december. Ook bij gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is een melding gedaan door Farmers Defence Force en Stichting Bouw in Verzet van een voorgenomen demonstratie. De gemeente verwacht dat het gaat over de locatie van het distributiecentrum aan de Nijverheidsweg (Antoniapolder).

Beide partijen geven aan tijdens de acties zo min mogelijk de omgeving te willen belasten en aanwijzingen van de autoriteiten op te volgen. De rechter heeft bepaald dat hinderen mag, maar blokkeren niet. Toch zal een dergelijke actie voor u tot de nodige overlast leiden. De verwachting is onder andere dat uw bedrijf deze dag minder makkelijk bereikbaar zal zijn.

Ons advies is om zoveel mogelijk rekening te houden met de aangekondigde acties. Stel uw bezoekers en leveranciers op de hoogte en probeer niet-dringende afspraken te verzetten. Verder vragen wij u om een eventuele confrontatie uit de weg te gaan.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met team veiligheid van de gemeente, op nummer: 14 078