• 26-11-2019

Informatieavond over Fairtradegemeente

Op woensdag 11 december om 19.00 uur organiseert de gemeente Hendrik Ido Ambacht een informatieavond over de plannen van om uiterlijk in 2020 een fairtradegemeente te zijn.

Locatie: gemeentehuis Hendrik Ido Ambacht

Wat kunt u deze avond verwachten?

Wethouder Ralph Lafleur heet u welkom en vertelt over de ambities van de gemeente. Prof. dr. Rob van Tulder,  van de Erasmusuniversiteit Vakgroep Business-Society-Management , neemt u op boeiende wijze mee in de wereld van Sustainable Development Goals (SDGs) en de relatie met de fairtradebeweging. Regiomanager Ruud Lambregts vertaalt daarna dit 'wereldbeeld'  naar de dagelijkse praktijk en laat zien hoe u een bijdrage kunt leveren. Vertegenwoordigers van fairtradegemeente Ridderkerk zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen.

Volgorde van sprekers :

- Wethouder Ralph Lafleur
- Prof. dr. Rob van Tulder
- Ruud Lambregts

U kunt uw steentje bijdragen!

De werkgroep fairtradegemeente bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, het onderwijs, de kerken, de verenigingen, de winkeliers en de politiek. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst omdat wij zonder uw inzet ons doel niet kunnen bereiken.

Wilt u zich aanmelden of hebt u vragen? Mail dan naar: fjvandevelde@kpnmail.nl.