• 28-11-2018

MBO Job Event

Heeft u ook steeds meer moeite om goed opgeleide mensen te vinden voor de invulling van openstaande vacatures? Daarin staat u niet alleen. Het aantal banen in de Drechtsteden neemt toe, met name ook op MBO niveau. Op zich goed nieuws, maar uw bedrijf komt niet vooruit wanneer er geen vakmensen worden gevonden om het werk uit te kunnen voeren.

Het is een bekend probleem binnen  de sectoren techniek, bouw, ICT, logistiek, zorg, detailhandel en horeca. Daarom is het nu tijd om  regionaal met elkaar actie te ondernemen door de gezamenlijke MBO aanpak Drechtsteden. Hoe kan dit beter dan door werkgevers en de huidige arbeidsmarkt  met elkaar in contact te brengen?

Tijdens het MBO job event ‘Baas over je eigen toekomst’ op 26 november tussen 15.00 uur en 19.00 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, zijn alle ingrediënten aanwezig om de basis te leggen voor een krachtige samenwerking.

Dit job-event wordt georganiseerd door programma arbeidsmarkt Drechtsteden, Da Vinci College, Leerwerkloket Drechtsteden, Sociale Dienst, UWV en diverse sectoren en brancheorganisaties.

Een samenwerking tussen  ondernemers, onderwijs & arbeidsmarkt.

Studenten, zij-instromers, werkenden en werkzoekenden hebben de mogelijkheid om meer over uw organisatie te weten te komen. Er is alle ruimte om het bedrijf dan wel de sector te presenteren, te vertellen welke werkzaamheden, projecten, ontwikkelingen etc. er plaatsvinden. Ook in het kader van een leven lang ontwikkelen zijn er kansen om verbindingen te leggen.

Kortom: het biedt de mogelijkheid om uw bedrijf  kosteloos  in contact te brengen met de regionale arbeidsmarkt.

Het job event is een praktijkgerichte, laagdrempelige manier om  in contact te komen met toekomstige, gemotiveerde en vakkundige medewerkers.

Aanmelden kan via Nadine Kwakernaak e-mailadres: N.Kwakernaak@dordrecht.nl   of via het telefoonnummer: 078-7704830.