• 22-05-2018

5 september 2018 het seminar Nederland = ANDERS met Jan Peter Balkenende

Graag maken we u attent op deze avond omdat het weer een inspirerende avond beloofd te worden. Afgelopen jaar was managementgoeroe Ben Tiggelaar onze spreker en was het met 250 aanwezigen een memorabele en uitverkochte avond. Dit jaar komt Jan Peter Balkenende de zaal inspireren met onder andere thema’s als:
- leiderschap
- goede bestuur over je organisatie
- lessen uit zijn rijke werkervaring in overheid, ondernemerswereld, etc.
- de kracht van de samenleving

De avond wordt georganiseerd door Stichting ANDERS. ANDERS verbindt lokale ondernemers aan lokale noden. Door deze avond hopen we vele ondernemers te inspireren. Jan Peter Balkenende werkt belangeloos mee aan deze avond omdat hij gelooft in de missie van ANDERS. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het werk van de stichting.

Afgelopen jaar mochten we hele groepen namens ondernemersverenigingen, rotary’s, tafelrondes, etc verwelkomen op het seminar. Dit jaar willen we ook jullie van harte uitnodigen om aanwezig te zijn. Deze avond is een perfect event en activiteit voor de hele vereniging, je team of een groep collega’s. De avond is ook een mooie gelegenheid tot netwerken, vooraf, tijdens en natuurlijk met de borrel achteraf.

Investering
- De kaarten kosten tot en met 1 juni slechts €35,-. Dit is inclusief koffie/thee vooraf en hapje/drankje achteraf.
- Vanaf 2 juni kosten de kaarten €50 euro per stuk.
- Er is ook extra korting beschikbaar wanneer u 5 of 10 kaarten tegelijk koopt.

Meer informatie en bestellen:www.stichtinganders.nl/seminar

Locatie: Apollo Hotel Papendrecht
Datum: woensdagavond 5 september
Tijd: 19.00 - 22.00

Tip: stuur dit bericht door binnen uw vereniging of netwerk om meer relaties op de hoogte te brengen van deze bijzondere avond!

Graag tot 5 september!

Met vriendelijke groet,
Robert de Heer
www.stichtinganders.nl