• 14-02-2024

Help Lucrasoft met de Ambachtse obstacle run

Je kent ze vast wel, die jaarlijks terugkerende sportevenementen hier in de regio, zoals Bolidt Inner Circle Run, de Breakfastrun en de triatlon in het Sandelingenpark. Allen een groot succes!

Graag voegt Lucrasoft een nieuw evenement toe aan de jaarlijkse kalender met een hoog fungehalte:

Een heuse obstacle run voor jong en oud, groot en klein!

De run wordt gehouden in het Sandelingenpark en wordt zo opgezet dat er verschillende afstanden mogelijk zijn, zoals 3, 5 en 10 km. Op deze manier is de run niet alleen voor de fanatieke sporter interessant, maar juist ook voor de fun en leuk om te doen als ouder met kind bijvoorbeeld.

De gereserveerde datum voor deze eerste editie is 21 september 2024 en ze hopen met jouw steun dit evenement tot een succes te maken!

Voor deze obstacle run, zoekt Lucrasoft meerdere sponsors en vrijwilligers. Op dit moment, zijn ze bezig met een haalbaarheidsonderzoek voor deze run en hopen binnen 2 weken voldoende budget te hebben om een beslissing te kunnen nemen en de organisatie verder vorm te geven.

De hoofdsponsor is gevonden, maar dat alleen is niet genoeg!
Anders dan bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd, hebben ze voor deze run natuurlijk de obstakels nodig. In het Sandelingenpark gaan wordt de run opgezetn op het land en door het water. Hierbij kun je denken aan een monkeybar, ringen, watercage, balanceerbalken over water, klimmuren en ga zo maar door.

Dit evenement wordt aangekleed met horeca en muziek, zodat het echt een dagje uit is voor de deelnemers en kijkers; fun to the max!

Daarnaast komen er natuurlijk extra kosten bij voor tenten, bankjes, toiletten, EHBO, waterdienst, promotie, vergunning, verzekering, vrijwilligersvergoeding, shirtjes etc.

Kun jij hieraan bijdragen?
Heb jij producten in jouw assortiment die je kosteloos beschikbaar kunt stellen óf
wil je een financiële bijdrage leveren?

Neem dan contact op met Machteld van Lucrasoft om de mogelijkheden te bespreken: info@obstaclefun.nl of app/bel naar 06-30283224

Aanmelden?

Ga naar https://obstaclefun.nl om je aan te melden!