• 01-09-2023

Gratis ontwikkelgesprekken tijdens de Landelijke Week van de Loopbaan

Noloc, de landelijke beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals organiseert voor de 9e keer op een rij de Landelijke Week van de Loopbaan. Investeren in onafhankelijk loopbaanadvies zorgt voor betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Ontdek hoe professionals van Noloc jouw organisatie kan versterken door medewerkers te begeleiden in hun loopbaan tijdens deze waardevolle week van 18 tot en met 22 september 2023. Plan nu een gratis ontwikkelgesprek in bij een Noloc loopbaanprofessional.  

Een Noloc ontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen voor zowel werknemers als organisaties. Het stelt werknemers in staat om met een deskundige en ervaren coach hun potentieel te bespreken en interne mobiliteit te verkennen. En omdat voor organisaties gemotiveerde medewerkers van onschatbare waarde zijn, is het wellicht een goed idee om een onafhankelijk en gecertificeerd specialist, zoals een Noloc coach, daarbij advies te laten geven. Want door aan te sluiten op de interne motivatie van werknemers ontstaat er meer betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid.

De praktijk wijst uit dat je met goed en onafhankelijk loopbaanadvies je beste mensen binnenboord houdt en de organisatie intrinsiek kan blijven doorgroeien. Noloc coaches werken daarom al van oudsher voor zowel kleine als grote organisaties, zoals diverse overheden, maar ook voor succesvolle commerciële bedrijven.

Een ervaren Noloc coach is gecertificeerd en helpt bij het reflecteren op loopbaanervaringen, uitdagingen, successen en leermomenten. Met een Noloc-gecertificeerde coach ben je verzekerd van loopbaanbegeleiding die het verschil kan helpen maken.
Maak gebruik van deze waardevolle mogelijkheden en meld je nu alvast aan voor een gratis ontwikkelgesprek op www.noloc.nl/gratisadvies.