• 25-08-2023

Ontdek het VAO Ondernemersplein op de Zomerparkdag

Op 26 augustus is het weer tijd voor de bruisende Zomerparkdag in Ambacht. Dit keer staat het verenigingenevenement in het teken van "Ondernemend Ambacht" en dan mag de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) natuurlijk niet ontbreken. Daarom organiseren we het VAO Ondernemersplein.

Het VAO Ondernemersplein vind je op het omgetoverde parkeerterrein naast het Cultureel Centrum Cascade. Hier kun je jezelf onderdompelen in een unieke en interactieve ervaring. Een reeks enthousiaste Ambachtse ondernemers staat voor je klaar om je op een speelse manier uit te dagen en te laten ontdekken of jij een échte baas bent. Je leeftijd doet er niet toe, iedereen kan meedoen!

Ga langs bij de VAO-kraam en haal je spellenkaart op en test je vaardigheden. Lever je volledig ingevulde spellenkaart in en maak kans op leuke prijzen. Maar dat is nog niet alles! De eerste 100 deelnemers die een volledig ingevulde kaart inleveren, worden beloond met een echte VAO Goodiebag. Wat erin zit? Alleen maar leuke verrassingen uit Ambacht die je niet wilt missen.

De VAO is er voor alle Ambachtse ondernemers

Heb je altijd al voor jezelf willen beginnen, maar weet je niet hoe? Heb je een idee om het Ambachtse ondernemerslandschap te verbeteren? Of wil je wel eens weten of en hoe de VAO een aanvulling is voor jouw bedrijf? Kom dan langs bij de VAO-kraam. Met al je vragen en opmerkingen ben je van harte welkom. Ook vertellen we je graag de aantrekkelijke voordelen van een VAO-lidmaatschap en kun je hier de laatste editie van het magazine Ambacht Werkt ophalen.

DJ Ruben zorgt voor gezellige deuntjes en de ondernemers laten graag zien welke producten en diensten zij leveren.

Samen met de bezoekers maken we er met de ondernemers een feestje van. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op het VAO Ondernemersplein op 26 augustus. Ga de uitdagingen aan, ontdek je innerlijke baas en maak kans op leuke prijzen waaronder een Goodiebag vol Ambachtse verrassingen!