• 24-01-2023

VAO presenteert 2e editie van Ambacht Werkt!

Ontzettend trots zijn we op het magazine Ambacht Werkt. Het is tenslotte dé uitgave van onze mooie vereniging die eens per jaar uitkomt. Met dit keer de thema’s Inspireren en Verbinden, twee sleutelwoorden die voor ons ook in 2023 belangrijk zijn. Hoe onderneem jij? In deze editie lees je meer over onze Ambachtse Ondernemers en worden mooie bedrijven uitgelicht met hun unieke verhaal.

Ondernemen in Ambacht en de regio

Daarnaast lees je in dit leuke magazine ook belangrijk en nuttige informatie over alles wat met ondernemen in Ambacht te maken heeft. De landelijke actuele thema’s zoals sociaal en duurzaam ondernemen, vertaald naar een regionale en lokale plan van aanpak. Je leest over de rol van de Federatie, waar verschillende ondernemersverenigingen in de Drechtsteden deel van uitmaken.

Verbinden

We willen graag kennis delen en de onderlinge samenwerking vergroten. Alle VAO leden kun je onder Leden in Beeld terugvinden. Inmiddels vertegenwoordigt de VAO 150 ondernemers uit Ambacht. Ons netwerk is zinvol en onze invloed groot, daarom organiseert de VAO voor alle leden bijeenkomsten zodat we ons kunnen blijven verbinden en (laten) inspireren.

Meer dan 1000 exemplaten

Ligt Ambacht Werkt al bij jou in de vergaderzaal, bedrijfskantine, op de balie of op de koffietafel? Met een oplage van 1000 exemplaren en een verspreiding door heel Ambacht is de kans groot dat jij dit mooie blad in handen krijgt. Het exemplaar is ook online te lezen op: ambachtwerkt.nl 

Middels deze weg willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de uitgave van dit blad!