• 19-05-2022

Ambacht Werkt voor Oekraïne

De VAO zet zich niet alleen in voor werkend Ambacht, maar wil Ambacht ook graag laten werken voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Daarom lanceert de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) een website voor vraag en aanbod van goederen voor de Oekraïense vluchtelingen op www.ambachtwerkt.nl

In Hendrik-Ido-Ambacht worden zo'n 200 vluchtelingen uit Oekraïne opgevangen op het schip dat aan de kade van het Citadelterrein ligt. Voor deze tijdelijke huisvesting is een aantal basisgoederen hard nodig. 

De VAO heeft samen met gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een inventarisatie gemaakt van benodigdheden. Vanuit de VAO roepen wij alle ondernemers op te kijken of zij in deze behoefte kunnen voorzien en op deze manier hun steentje bij te dragen. Als ondernemer heb je tenslotte ook een sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden wij. 

Wil jij als ondernemer een bijdrage leveren en weten wat er aan goederen en/of diensten nodig is? Kijk dan op www.ambachtwerkt.nl, bel met 06 – 38 58 57 66 of mail naar oekraine@h-i-ambacht.nl.