• 21-05-2020

Doe mee met onze actie. Bestel een BEAUTY-voucher

De persoonlijke verzorgingssector heeft het de afgelopen tijd zwaar te verduren gehad. Ook in Hendrik-Ido-Ambacht liepen de kappes, massagesalons en nagelstudio's inkomsten mis door de verplichte sluiting. De VAO wil graag iets voor deze sector betekenen. In navolging op de horeca-actie lanceren we nu de beautyvoucher.

Wederom krijgen alle leden van de VAO een voucher om te besteden bij de geselecteerde ondernemers in deze branche, maar ook nu bieden we weer de mogelijkheid om extra vouchers te kopen.

De contactberoepen kunnen weliswar weer aan de slag, maar dan nog hebben ze een flinkje financiele achterstand weg te werken (en veel klanten achterstallig persoonlijk onderhoud). We kunnen deze branche helpen met de vouchers door nu te betalen en later de diensten af te nemen.

Kun je de voucher niet voor jezelf gebruiken, geef hem dan aan iemand anders! Zo heb jij een leuk cadeau om te geven en kunnen we elkaar toch weer helpen. De actie loopt tot 10 juni. Je kunt kiezen uit de deelnemende bedrijven. Dan mogen natuurlijk ook meerdere bedrijven zijn. Na 10 juni zullen we de verkochte vouchers naar jou opsturen. Alvast hartelijk dank voor het meedoen!

De deelnemende bedrijven zijn: Kapperij Pons, Van Pelt Kappers, 't Koppie Sjoppie, Kapsalon Monny, Body Lookz, Liat Adar, Schoonheidssalon Pure, Knip & Color en Rombout Kapper H.I.A.

U kunt uw BEAUTY-voucher bestellen op www.vaonet.nl/beauty-actie