Alert

Wij zijn Alert. Alert op uw business en alles wat u bezighoudt. Dat ziet u terug in onze innovatieve beveiligingsoplossingen. Wij zijn alert op uw omgeving en op vroegtijdige signalen, zodat we kunnen ingrijpen, voordat er iets gebeurt. Altijd voorbereid op uw veiligheid.

Bij Alert geloven we: beveiligen is goed, voorkomen is beter. Als we criminaliteit geen kans willen geven, hebben we een initi�rende houding en anticiperende technieken nodig. Wij willen innoveren op het snijvlak van mens en techniek, vanuit een probleemvoorkomende benadering. Omdat we geloven dat proactief benaderen de toekomst heeft. Meedenken, maar vooral vooruitdenken, daar ligt onze kracht. Met actuele kennis en inzichten, goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling. Daar gaan we voor!

Sinds 1992 zijn wij een betrouwbare partner in veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren in de regio Zuid Holland Zuid. Daarnaast hebben we ruime ervaring op het gebied van bedrijfsrecherche en beschikken we over een landelijk werkende en moderne Particuliere AlarmCentrale (PAC). Met onze integrale dienstverlening bieden we u een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen.


Bedrijfsgegevens

Alert
Parabool 150
3364DH SLIEDRECHT

www.alert-group.nl

0184-410400

joost@alert-group.nl

Contactpersoon

Joost Klaren

LinkedIn-profiel

joost@alert-group.nl