Visser & Visser

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. We leveren niet alleen cijfers op, we zorgen ervoor dat die cijfers u iets opleveren. Dat doen we met onder andere (strategische) adviezen. Die zijn gebaseerd op de meest actuele cijfers. Dankzij gerichte stuurinformatie en coaching bereiken we samen een beter resultaat.

Samen kom je verder
Bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor. We werken samen. Dit doen we vanuit het geloof dat samenwerking de beste manier is om verder te komen. Dat is onze overtuiging.

Aanspreekpunt en inspirator
Voor ons is elke klant uniek. U heeft bij Visser & Visser een eigen aanspreekpunt. Deze mkb-specialist lost voor u gericht problemen op, maar is bovenal uw inspirator. Hij (of zij) ondersteunt u over de volle breedte. Hij luistert, denkt positief kritisch mee en geeft u gevraagd en ongevraagd adviezen.

Altijd dichtbij
Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 350 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio.


Bedrijfsgegevens

Visser & Visser
Bijdorp Oost 60
2992 LA Barendrecht

www.visser-visser.nl

0180642111

06-29043671

jjvanderpligt@visser-visser.nl