ParkTrust B.V.

ParkTrust is een Parkmanagement organisatie welke in Dordrecht is gevestigd.Wij zijn onder andere werkzaam op bedrijventerreinen in Zwijndrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Gouda, Zoeterwoude, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Rucphen, Wateringen en Capelle aan den IJssel. Het bedrijf is in 2005 opgericht.

ParkTrust is specialist op het gebied van mediation, veiligheid en wetgevingen en de medewerkers hebben een groot aantal relevante opleidingen gevolgd (recherche, verkeer, milieu) welke in en op een bedrijventerrein van toepassing zijn. Door een brede politie achtergrond van enkele tientallen jaren zijn goede contacten met gemeenten en andere overheden opgebouwd.

Naast deze goede contacten en specialisaties heeft ParkTrust uitgebreide technische kennis van camerasystemen en beveiligingssystemen (analoog, IP en koppeling aan intelligente systemen). Op diverse bedrijventerreinen begeleid zij de installatie, aanleg en oplevering van camerasystemen. Denk hierbij aan vergunningaanvragen, overleg met energiebeheerders en gemeenten en juridische wetgeving. ParkTrust installeert zelf niets maar voert de regie en het toezicht namens opdrachtgever.

Doel: Het verbeteren van het vestigingsklimaat voor individuele ondernemers en leegloop en verpaupering op het bedrijventerrein tegengaan.


Bedrijfsgegevens

ParkTrust B.V.
Jade 208
3316 LJ Dordrecht

www.parktrust.nl

0854832470

0651156211

ad@parktrust.nl