ZAQELIJK Drechtsteden

ZAQELIJK is een samenwerkingsverband voor financiële professionals en richt zich specifiek op het zakelijke financieringsvraagstuk. Voor vrijwel iedere financieringsbehoefte heeft ZAQELIJK een oplossing.
Wij werken samen met veel verschillende partners om u in uw financieringsbehoefte te kunnen voorzien. Van de grootbanken tot aan kleine FinTech ondernemingen die zich op specifieke niches richten, maar ook met een groot netwerk van informal investors.

Aankoop (commercieel/beleggings) vastgoed, bedrijfsovernames, uitbreidings- en vervangingsinvesteringen, werkkapitaal, lease? Het verkrijgen van een financiering om deze plannen te realiseren vergt vaak een goede voorbereiding en kennis van de markt. Met onze kennis, ervaring en grote netwerk in de financiële zakelijke dienstverlening vormt ZAQELIJK een belangrijke schakel tussen de ondernemers en hun financieringsbehoefte.

Als u een beeld wilt krijgen van onze dienstverlening en hoe onze relaties dat hebben ervaren kijk dan op onze website: www.zaqelijk.nl/klantervaringen/


Bedrijfsgegevens

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

www.zaqelijk.nl

06-16810663

06-16810663

floris@zaqelijk.nl