Autodemontage Benelux Zwijndrecht B.V.

U kunt bij ons terecht voor het inleveren van uw oude auto. Verder halen wij schadeauto’s op voor alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Deze worden door ons gedemonteerd volgens de nieuwste richtlijnen. De onderdelen worden waar mogelijk gecontroleerd en opgeslagen zodat u deze weer kan hergebruiken. Ook bieden wij u nieuwe onderdelen aan voor alle gangbare merken. Bij ons gekochte onderdelen kunnen verzonden worden binnen heel Nederland en zelfs daar buiten.


Wij streven ernaar om zo duurzaam en milieuvriendelijk als mogelijk te demonteren. Dit doen wij volgens de nieuwste richtlijnen van zowel de ARN als die van de Stiba. Dit houd in dat wij alle vloeistoffen aftappen uit de te demonteren voertuigen. Deze worden opgeslagen in tanks. Alle milieu belastende onderdelen zoals bijvoorbeeld de accu worden uit de auto’s gehaald en afzonderlijk afgevoerd.

De recycling begint bij het hergebruik van alle gedemonteerde onderdelen welke door ons zoveel mogelijk worden getest en opgeslagen in onze loodsen.

Verder scheiden wij alle verschillende materialen die van onze demontage auto’s afkomen en deze worden afzonderlijk afgevoerd. Op deze manier gaan de gestripte wrakken zo schoon mogelijk richting de shredder. Zo proberen wij bij te dragen aan de verbetering van het recycling proces en het streven van de vakorganisaties om minstens 95% van een sloopauto opnieuw te kunnen gebruiken.


Bedrijfsgegevens

Autodemontage Benelux Zwijndrecht B.V.
Langeweg 394
3335LP Zwijndrecht

www.benelux-onderdelen.nl

0786100839

0786103517

info@benelux-schadeautos.nl