Ondernemers-BBQ van de VAO en Gemeente

  • 14-06-2022
  • Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht

Het is weer tijd voor de traditionele ondernemers-BBQ van de VAO en Gemeente, deze vindt dit jaar plaats op 14 juni van 17:00u tot 19:30u.

Naast de VAO-leden, waaronder ook de leden met een basislidmaatschap, zijn alle ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht uitgenodigt voor deze jaarlijkse bijeenkomst. Nog meer gelegenheid om te netwerken, en dus nog meer reden om deze avond niet aan je voorbij te laten gaan!

Klik hier om aan te melden

Om goede organisatie mogelijk te maken wijzen wij je graag op de volgende aandachtspunten:

- Vooraf aanmelden is verplicht;
- Je kunt je tot uiterijk 7 juni 2022 aanmelden;
- Je aanmelding wordt bij entree gecontroleerd;
- De uitnodiging is strikt persoonlijk (voor maximaal 1 persoon). Het is niet mogelijk om gasten/introducees mee te nemen.

Wil je graag een gast of introducee meenemen die geen uitnodiging heeft ontvangen maar wel op de gastenlijst had behoren te staan als Ambachtse ondernemer? Neem dan contact op met het bestuur via info@vaonet.nl.

Verslag van bijeenkomst

Ondernemers aan de barbeque!

Onder een volop schijnende zon vond dinsdag 14 juni de barbecue plaats die de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) jaarlijks samen met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht organiseert. De uitnodiging voor de barbecue gold voor alle Ambachtse ondernemers en velen hadden daaraan gehoor gegeven. Ook de leden van de VAO en de gemeente zelf waren goed vertegenwoordigd. Het was goed toeven op het terras achter het gemeentehuis met een haringkar van Visgilde Steehouwer, vlees uit de green eggs van Willem Boon, volop drankjes van Slijterij Leo Verhagen en als toetje een ijsje uit de ijskar van ijssalon Sophia.

De voorzitter van de VAO, Gert de Jong, vestigde in zijn speech de aandacht op de maatschappelijke betrokkenheid van de ondernemers, bijvoorbeeld voor de Oekraïense vluchtelingen. De VAO website ´Ambacht werkt´, is omgedoopt tot ´Ambacht werkt voor Oekraïne´ om vraag en aanbod aan hulpgoederen samen te brengen. Wethouder André Flach benadrukte de positieve samenwerking met de VAO op veel diverse gebieden. Ook werd het convenant getekend voor de samenwerking van de gemeente met het nieuw opgerichte Ondernemersfonds Ambacht (zie www.ondernemersfondsambacht.nl voor meer informatie). Een fotoimpressie van Cees van Meerten en een film van het Ambachtse Creatief media van de barbecue is terug te vinden op de website van de VAO: www.vaonet.nl.

Fotoreportage