• 30-08-2022

Nieuwe of extra bedrijfsruimte in Ambacht?

Ben je op zoek naar nieuwe/extra bedrijfsruimte voor je eigen bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan nodigt de gemeente je, mede namens de VAO, uit om op donderdag 22 september 2022 deel te nemen aan de rondleiding langs bedrijfspanden die te huur of te koop worden aangeboden op bedrijventerrein De Sandeling (oplevering begin 2024).

Een aantal ondernemers op bedrijventerrein De Sandeling zal verhuizen naar andere locaties binnen onze gemeente. Zij zullen een tiental panden achterlaten die op termijn beschikbaar komen. Deze panden willen we graag actief bij je onder de aandacht brengen. Als je interesse hebt in een locatie op De Sandeling omdat die past bij de toekomstplannen die je hebt voor je eigen bedrijf, dan zien we u graag op 22 september. Je kunt de panden ter plekke bekijken en je krijgt uitleg van de huidige gebruikers en eigenaren. Zij kunnen ook al je vragen beantwoorden.

 

Programma 22 september

16.00 Ontvangst bij Ambi Pack BV, (Plaats 1)

16.30 Bezichtiging panden (lopend)

17.30 Terugkomst bij Ambi Pack BV

18.00 Samenvatting van de middag, acties en een drankje

 

Komt je ook? Meld je dan aan per mail of bel Yvette Opmeer, accountmanager van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, via y.opmeer@h-i-ambacht.nl of 06 – 36 10 24 91.